Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Φούστανη: Σχεδιασμός για παρεμβάσεις στην άρδευση και τον ηλεκτροφωτισμό

Η Δημοτική μας Αρχή για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αποδίδει τα χρήματα του ΛΑΓΗΕ στις Τοπικές μας Κοινότητες, με στόχο την επίλυση προβλημάτων τους

Επισκέφτηκα την Τ.Κ. Φούστανης, όπου συναντήθηκα με τον Πρόεδρο και καλό συνεργάτη Λάζαρο Γαρατίδη, με σκοπό να δούμε επί τόπου προβλήματα του χωριού στην άρδευση και τον ηλεκτροφωτισμό.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από τον ΛΑΓΗΕ 80%, δηλαδή των χρημάτων που εισπράττονται από τη λειτουργία υδροηλεκτρικών στο χωριό.

Σχεδιάζουμε την κατασκευή σωληνωτού δικτύου στην τοποθεσία «Ίσβορ», ένα έργο αναπτυξιακό, που θα διευκολύνει σημαντικά το έργο των αγροτών και τον ηλεκτροφωτισμό περιοχών που έχουν πρόβλημα.

Η Δημοτική μας Αρχή για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αποδίδει τα χρήματα του ΛΑΓΗΕ στις Τοπικές μας Κοινότητες, με στόχο την επίλυση προβλημάτων τους.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 




1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει και ο Μεγαπλάτανος δήμαρχε.
    Κάνε κάτι και για αυτό το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News