Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Νίκη Αξού: Η κίνηση του Κώστα Χαρμάνα που συγκίνησε το γήπεδο και αποθεώθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους

Ο κοουτς πήρε αγκαλιά το παιδί του, διέσχισε το γήπεδο, και αποθεώθηκε απ'τον κόσμο

Η πιο εντυπωσιακή στιγμή του αγώνα δεν είχε κάποιο γκολ ή ασιστ, είχε πρωταγωνιστή τον Κώστα Χαρμάνα και σημειώθηκε στο 65ο λεπτό του αγώνα κατά την αντικατάσταση του από το Τσαβδάρη.

Ο κοουτς πήρε αγκαλιά το παιδί του, διέσχισε το γήπεδο, και αποθεώθηκε απ'τον κόσμο, συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ως ποδοσφαιριστής ολοκληρώνοντας μια καριέρα πολλών ετών με πολλά γκολ και πρωταθλήματα όπως ακριβώς και το χθεσινό του φινάλε, με 2 γκολ κι ενα αήττητο πρωτάθλημα στην τελευταία του ποδοσφαιρική σεζόν αλλά παράλληλα στην πρώτη του προπονητικά η οποία ξεκινά με ιδανικό τρόπο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News