Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στη Θηριόπετρα

Δελτίο Τύπου

ΑΝΑΠΛΑΣΗ Τ.Κ. ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ
ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση στην Τ.Κ. Θηριόπετρας», το οποίο περιλαμβάνει τη φωταγώγηση δημοτικής έκτασης, που είχε χρήση παιδικής χαράς στην είσοδο του χωριού και τη φωταγώγηση δημοτικής έκτασης στο χώρο του υδραγωγείου, που χρησιμοποιείται για διάφορες εκδηλώσεις.

Οι εργασίες περιελάμβαναν την τοποθέτηση επτά ιστών ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα οροφής από αλουμίνιο με ηλεκτρονικό λαμπτήρα LED, τέσσερις προβολείς με LED (50W) και πέντε προβολείς με LED (100W). Επιπλέον, συντηρήθηκαν οκτώ φωτιστικά στην είσοδο του χωριού, με την τοποθέτηση σφαιρικών γλόμπων, ντουί και ηλεκτρικό λαμπτήρα LED (10W).

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 11.999,79 ευρώ, από τη ΣΑΤΑ 2015.






















7 σχόλια:

  1. Να δούμε στον Μεγαπλάτανο πότε θα έρθετε. Είναι το μόνο χωριό που έχετε εγκαταλείψει. Σε εμάς ούτε τα αυτονόητα που φωνάζετε τόσο καιρό δεν κάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αμαξι αφημενο με ανοιχτη πορτα ειναι Ελληνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΛΗ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην πολη της αριδαιας ποτε θα βαλεις φωτιστικα ρε Δημαρχε; σκετη σαβουρα ειναι ολα, αλλαξε τα επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΛΕ ΦΩΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News