Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Χρήστος Χουρσόγλου: Συγχαρητήρια στους Συλλόγους μας!

Η τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εστάλη από τον Δήμο Αλμωπίας το τεχνικό δελτίο για το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» που περιλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρήστος Χουρσόγλου το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παράλληλα, ο κ. Χουρσόγλου συνεχάρη τους Συλλόγους που συμμετείχαν στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων που πραγματοποιήθηκε στην Αμφίπολη και συγκεκριμένα τους Άλμωπες, και τους Συλλόγους Προμάχων, Εξαπλατάνου και Ίδας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Αριδαία και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας που συνέβαλε τα μέγιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News