Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Εκπληκτικές φωτογραφίες ομορφιάς από τον Χρήστο Κόγιο - Τρία τοπία που σε ταξιδεύουν

Εμείς τον συγχαίρουμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε ολόψυχα μέσα στις φωτογραφίες του να περικλείει όλη την ομορφιά του τόπου μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται η Έκθεση Φωτογραφίας που διοργανώνει ο Φ.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος» Έδεσσας σε συνεργασία με τους σπουδαστές του Τμήματος Φωτογραφίας του Δ.ΙΕΚ Έδεσσας.

Ανάμεσα στους σπουδαστές και ο Χρήστος Κόγιος από την Αλμωπία, ο οποίος παρουσίασε ένα τρίπτυχο γεμάτο χρώμα και ζωντάνια.

Τα Λουτρά Πόζαρ σε μια φθινοπωρινή και άκρως εντυπωσιακή λήψη, το λιβάδι με τις παπαρούνες και τις μαργαρίτες με φόντο τον ουρανό της Αλμωπίας και ο σιδηροδρομικός σταθμός της Έδεσσας, είναι τα τρία θέματα με τα οποία επέλεξε να ασχοληθεί στις φωτογραφίες που παρουσίασε.

Εμείς τον συγχαίρουμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε ολόψυχα μέσα στις φωτογραφίες του να περικλείει όλη την ομορφιά του τόπου μας. 










*Φωτογραφίες: Δημήτριος Ευθυμιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News