Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Εγκρίθηκε η συντήρηση των σιντριβανιών της Αριδαίας - Θα ακολουθήσουν τα χωριά

Θα ακολουθήσει ανάλογη ψήφιση και για τα σιντριβάνια των χωριών

Στην έγκριση της μελέτης για τη συντήρηση σιντριβανιών και στην έγκριση της δαπάνης ανάθεσης εργασιών, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, με εισήγηση της Δημοτική Αρχής.

Η μελέτη αφορά στα σιντριβάνια της Αριδαίας (κεντρική πλατεία, Δημαρχείο, πίσω από το 1ο Γυμνάσιο).

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 7.000 ευρώ.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, θα ακολουθήσει ανάλογη ψήφιση και για τα σιντριβάνια των χωριών, όπως του Εξαπλατάνου, της Κωνσταντίας, του Λουτρακίου κ.τ.λ.

3 σχόλια:

  1. oraia kinisi pisteo os politis aytis tis poli i epomeni kinisi na einai na mazecete tis kataskeyes pou yparxoun dipla sto sintrivani na niosoume oti anoiki i plateia stous polites kai oxi stou magazatores

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε όλα τα χωριά έχετε λύσει τα προβλήματα και τώρα ασχολείστε με τα συντριβάνια.. Και στον Μεγαπλάτανο ακόμα ούτε για βόλτα δεν ήρθατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News