Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία έγινε με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα που έχει εγκατασταθεί στα βουλευτικά έδρανα

161 βουλευτές ψήφισαν υπέρ, 103 κατά, και έτσι η Βουλή ενέκρινε το άρθρο 8 που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Η έγκριση είχε τη στήριξη των βουλευτών από ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι.

Να σημειωθεί ότι οι τρείς κοινοβουλευτικές ομάδες που στήριξαν την διάταξη διαθέτουν συνολικά 171 βουλευτές που σημαίνει ότι 10 βουλευτές έλλειπαν από την διαδικασία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται βουλευτές που επέλεξαν την αποχή ως ένδειξη διαφωνίας με την ρύθμιση αλλά και ορισμένοι που δεν κατάφεραν να παραστούν όπως ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής που κατέφθασε αργοπορημένος και δεν πρόλαβε να ψηφίσει.

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία έγινε με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα που έχει εγκατασταθεί στα βουλευτικά έδρανα, γι αυτό και δεν ακολουθήθηκε η παραδοσιακή διαδικασία της εκφώνησης του ονομαστικού καταλόγου και της δήλωσης ψήφου δια μικροφώνου από τους βουλευτές.

11 σχόλια:

  1. Ωραία
    Το λυσαμε και αυτό.
    Αφού οι φουστηδες δεν μπορούν να αναπαραχθούν κανονικά και φυσιολογικά.
    Βρέθηκε ο τρόπος πως θα διαιωνισουν την αρρώστια τους.
    Και μη μου πει κανείς οτι περιμένει σε ενα σπίτι με δύο ας πούμε άντρες η με δυο ας πουμε γυναίκες να μεγαλώσει ενα φυσιολογικό παιδί και να κανει κάτι διαφορετικό απο αυτό που θα ζει και θα βλέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρείτε ανώμαλοι, ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΦΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΑΚΡΗ..............ΕΥΓΕ!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΟΥ ... ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
    ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι προτιμότερο να έχουν παιδιά ,γονείς άσχετοι,αδιάβαστοι,χωρίς παιδεία, αγωγή και οικονομική υποδομή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποφασιστεί τι θέλετε.
      Την μια είστε απο εκεί την αλλη απο εδώ.
      Και λέτε τους αλλους ρατσιστές.
      Όταν και εσείς στοχοποιειται ομάδες πληθυσμού, που λόγω καταγωγής, φυλής, ( ρομά ) δεν έχουν αυτά που περιγραφείς.
      Και επειδη είναι κ@λοφαρδοι ενα gay ζευγάρι / ειτε απο αντρεσ ,ειτε απο γυναικες,και έχει τα παραπάνω να μπορούν να υιοθετήσουν ενα παιδάκι για να διαιωνίσουν την ανωμαλία τούς.
      Αι σιχτιρ ποια
      Περνάτε συστηματική και μεθοδικά την κάθε ανωμαλία ως φυσιολογική

      Διαγραφή
  6. Όλοι οι ανώμαλοι της Ευρώπης μας υποχρέωσαν να κάνουμε αυτά. Και εμείς σαν σκυλάκια που είμαστε και τρέχουμε από πίσω τους τα θεωρούμε σωστά. Ήθελα να ήξερα τι θα πουν στο παιδί δυο από αυτούς όταν θα τους ρωτήσει για τον πατέρα η την μητέρα του Φυσικά τώρα κάποιοι θα με βρίσουν ως ρατσιστή και δεν θα μου απαντήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυξανεσται και πληθυνεσται , κατασκευαζοντας !!!!! Ρε η ανωμαλια εχει το πανω χερι και κανεις δεν αντιδρα ...Ρε γαμωτο τι συμβαινει ?? Αυτη ειναι δικτατορια...Δικτατορια της αριστερας !!! Κανουν οτι θελουν μαζι με τους φιλελε ,και τον λαο -την πλειοψηφια την γραφουν ..σε εκεινα που δεν εχουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΑ ΒΡΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΛΕΔΕΣ.ΚΑΜΤΣΙΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News