Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Αυτά είναι τα κανάλια που παίρνουν τις προσωρινές τηλεοπτικές άδειες!

Ομοφώνως εκρίθη ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του Συντάγματος

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και ανακηρύχθηκαν οι προσωρινοί δικαιούχοι για την χορήγηση αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά την σημερινή (2/5/2018) συνεδρίασή του, ανακήρυξε τους προσωρινούς δικαιούχους για την χορήγηση αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Ομοφώνως εκρίθη ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του Συντάγματος, των νόμων και της προκήρυξης οι αιτήσεις (κατά την σειρά με την οποία κατετέθησαν) των:

- Ειδήσεις ντοτ κομ. Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης (ΣΚΑΙ)

- Νέα Τηλεόραση Α.Ε. (StarChannel)

- ALPHA Δορυφορική τηλεόραση Α.Ε. (Alpha)

- Antenna TV Α.Ε. (Ant1)

- Ραδιοτηλεοπτική A.E. (“E” TV)

Ομοφώνως, επίσης, εκρίθη ότι δεν πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση της εταιρείας «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους απορρίφθηκε η αίτηση της «Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News