Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Σάββατο 05.05.2018, με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι.

Το Σάββατο

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι αναμένονται στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και στη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα πλήξουν τις περιοχές αυτές το απόγευμα και το βράδυ.

Την Κυριακή

Η κακοκαιρία θα πλήξει το πρωί τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία,αλλά και τις Σποράδες, ενώ το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τη Βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα

Η κακοκαιρία θα πλήξει τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα πλήξουν την Εύβοια ως το μεσημέρι και από το απόγευμα τα νησιά σε ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ προς το απόγευμα θα επεκταθούν σε Ανατολική Στερεά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα πλήξουν τις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανάλογη εικόνα θα έχει ο καιρός και την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News