Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Αριδαία: Κατέστρεψαν τις Ελληνικές σημαίες - Κατέθεσε μήνυση ο Δήμος Αλμωπίας

Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία προκαλεί οργή στην ακριτική μας περιοχή, καθώς η σημαία είναι το σύμβολο του Έθνους μας και οφείλουμε να το σεβόμαστε

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας το πρωί της Τετάρτης, για τις φθορές που σημειώθηκαν στις Ελληνικές σημαίες που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία Αριδαίας και στη Λέσχη Αξιωματικών Αριδαίας.

Για την ιστορία, τις ημέρες διεξαγωγής της Ανθοέκθεσης οι σημαίες κυμάτιζαν περήφανα, ωστόσο τις επόμενες μέρες προφανώς από εσκεμμένη ενέργεια άγνωστου ή αγνώστων, υπέστησαν φθορές και έπεσαν από τον ιστό. Είναι ενδεικτικό, ότι η σημαία της Λέσχης Αξιωματικών βρέθηκε κατεστραμμένη και ακουμπισμένη στα κάγκελα.

Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία προκαλεί οργή στην ακριτική μας περιοχή, καθώς η σημαία είναι το σύμβολο του Έθνους μας και οφείλουμε να το σεβόμαστε. Δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες πράξεων παρακμής, που στοχεύουν προφανώς στο κοινό αίσθημα. 

8 σχόλια:

  1. Κάμερες δεν έχει κάπου εκεί;;να τα βρούμε ανθελληνικα σκουπίδια και να τα στειλουμε από εκεί που ήρθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεματο καμερες ειναι στα σημεια αυτα ανετα μπορουν να τους βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα περιστέρια κάνα την ζημιά χαχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού γεμίσαμε κάθε καρυδιάς καρύδι και φοβόμαστε να μιλήσουμε και να διώξουμε αυτή τη βρόμα που μας έχει δώσει το κράτος.. Φυσικά και θα κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από μέσα γίνεται η ζημιά.σκεφθειτε την επικαιρότητα των ημερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτούς που χαιδεψαν λίγο τον Μπουτάρ πασα τους βρήκαν σε χρόνο μηδέν..άντε να δούμε αν θα βρουν ποτέ αυτούς τους ανθελληνες,αυτό λέγεται επιλεκτική δικαιοσύνη η κατευθυνόμενη που ζει και βασιλεύει στα κομμουνιστικά καθεστώτα και όχι στα δημοκρατικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νομιζω πως σε τετοια υποθεση δεν βρισκονται οι ενοχοι δυστιχος,αυτο ειναι ενα επιπεδο παρακμης,ντροπη και εσχος,αν δεν βρεθουν οι ενοχοι ,ελπιζω η αστυνομια να κανει καλα την δουλεια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνωμη δηλαδη,οι σημαιες ηταν σε κεντρικοτατα σημεια,κανεις δεν ειδε τιποτα,οσο αργα κι αν ηταν;ακομα και οι καμερες να ναι,καπου θα χει.οσο για το ποιος το κανε,οπως ειπε κι ενας πιο πανω,η ζημια εγινε απο μεσα,οχι μαλλον,σιγουρα.αποψη μου φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News