Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Επίθεση Κασιδιάρη στη Χριστοδουλοπούλου: «Να τη βάλουμε σκιάχτρο στα νησιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το απόσπασμα

Σε προκλητικές και προσβλητικές αναφορές για την Τασία Χριστοδουλοπούλου προχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την κύρωση σύμβασης σχετικά με το μεταναστευτικό.

Από το βήμα της Βουλής, ο Ηλίας Κασιδιάρης σημείωσε: «Κι εμείς έχουμε δικαίωμα μεθαύριο όταν αναλάβουμε, να βάλουμε τη Χρισδουλοπούλου σε μια βραχονησίδα για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα τη βλέπουν νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουν πίσω τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας.

Αυτή τη λύση θα επιβάλλουμε. Θα βάλουμε την Τασία Χριστοδουλοπούλου να τη βλέπουν το βράδυ εκεί σαν σκιάχτρο πάνω σε μια βραχονησίδα και έτσι θα φεύγουν».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 07:20...  

«Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημα που ακούστηκε στη Βουλή από έναν νεοναζί κανίβαλο. Θα πω μόνο ότι ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει της δουλειά της για να ξεβρομίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο, που ακούμε, παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε», ήταν η απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου.

3 σχόλια:

  1. Ωραία τα είπες μεγαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΛΟ!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ,Α ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ Μ@Λ@ΧΙΕΣ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ -ΤΑ ΘΕΛΕ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News