Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: Στις κρίσιμες στιγμές υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να αφήσουν ανοιχτή την Κερκόπορτα

Συχνά στις κρίσιμες στιγμές, υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να την αφήσουν ανοιχτή. Η ιστορία τους καταγράφει ως προδότες.

Η Κερκόπορτα έχει στοιχειώσει την Ιστορία του Ελληνισμού, καθώς σύμφωνα με τον θρύλο απ’ αυτή ξεκίνησε η Άλωση της Κωνσταντινούπολης και η πτώση μιας κραταιάς Αυτοκρατορίας. Θα μπορούσε να συμβολίζει τη διχόνοια και την προδοσία. Συχνά στις κρίσιμες στιγμές, υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να την αφήσουν ανοιχτή. Η ιστορία τους καταγράφει ως προδότες.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

5 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και σύγχρονοι προδότες... Εσύ δήμαρχε το ξέρεις καλά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώτος που θα σε αφήσει είναι το αριδαια νειους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το "νειους" ειναι ολα τα λεφτά χα..χα..χα..χα..

      Διαγραφή
    2. 10:58 μάλλον θα το ήθελες πολύ. Όμως δεν είναι όλοι πουλημένοι σαν κι εσένα. Τουλάχιστον κάποιοι ξέρουν να στηρίζουν κ στα δύσκολα.

      Διαγραφή
  3. Είπα και γω..δε θα το πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News