Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Γ. Σηφάκης: Ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες για δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Θα έχει δημοπρατηθεί πριν έλθει ο Παύλος Πολάκης στην Πέλλα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου

Μεταφέρεται στο ΠΔΕ η πίστωση από το ΙΝΤΕRREG και συντάσσονται από το Νοσοκομείο οι τεχνικές προδιαγραφές για την δημοπράτηση.

Από το γραφείο του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα οι εργαζομένοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και οι πολίτες του Δήμου Πέλλας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όπως αρκετές φορές έχουν διαβεβαιώσει τόσο ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης όσο και ο ΥΠΕάρχης Γιώργος Κύρκος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστος Σμίας έχει εγκριθεί και βρίσκεται στο στάδιο της άμεσης ολοκλήρωσης η διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Η εγκεκριμένη πίστωση από το ΙΝΤΕRREG μεταφέρεται εντός των ημερών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και καθορίστηκε με απόφαση του Νοσοκομείου η επιτροπή για τις τεχνικές προδιαγραφές του αξονικού ( που είναι οι ίδιες με τους αξονικού της Έδεσσας που έχει δημοπρατηθεί) προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο.

Πριν την έλευση του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τα εγκαίνια της νέας μονάδας του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα ( που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2018) θα έχει δημοπρατηθεί ο αξονικός των Γιαννιτσών.

Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα το δημόσιο σύστημα Υγείας και στην Πέλλα σε πείσμα όσων στο παρελθόν το έφθασαν στο χείλος της κατάρρευσης (χωρίς γιατρούς, χωρίς αξονικούς και με την μονάδα του τεχνητού νεφρού σε τριτοκοσμικές συνθήκες στα υπόγεια) και ακόμη όσων δημιούργησαν , για πολιτικούς λόγους, αδικαιολόγητη ανησυχία στην κοινωνία του Δήμου Πέλλας.

Ακολουθεί η απόφαση ορισμού επιτροπής σύνταξης των τεχνικών προδιαγραφών με τις οποίες θα γίνει άμεσα η διαγωνισμός για την προμήθεια και την τοποθέτηση».

10 σχόλια:

  1. Η Μακεδονία είναι Ελληνική μην τολμήσετε να ξεπουλήσετε την ιστορία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα οτι πεις, αλλα γαμα και καπου καπου θα ξελαμπικαρεις

      Διαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου δεν ειναι μεγαλο γιατι οι προηγουμενοι δεν εξασφαλισαν ποτε αξονικο στην Εδεσσα και αφησαν και χρονια τα Γιαννιτσα χωρις αξονικο;
      Μηπως για να εξυπηρετησουν καποιους; μηπως για αυτο υποβαθμιζαν συστηματικα το Δημοσιο συστημα;

      Διαγραφή
    2. Φτάνει ρε φίλε, δεν καταλαβαίνεις πως κούρασες;

      Διαγραφή
    3. Προφανώς ανώνυμε φίλε του Γιάννη ξεχνάς πως αν δεν είχε ακυρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ την σύμβαση με τη siemens το νοσοκομείο στα Γιαννιτσά θα είχε αξονικό από τον Μάρτιο του 2015 και αν δεν τρώγαμε 6 μήνες με τη περήφανη διαπραγμάτευση θα είχε αξονικό στο τέλος του 2015 και το νοσοκομείο της Έδεσσας. Γιατί τόση καθυστέρηση; από ανικανότητα ή από συμφέροντα;

      Διαγραφή
  3. Οι προηγούμενοι καλό μου συριζάκι, αν δεν το θυμάσαι, έφτιαξαν νοσοκομεία και κέντρα υγείας και τα εξόπλισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι προηγουμενοι καλο μου αγορακι με δανεικα και κλεμενα πολλα καναν, τα χαλια τα βλεπουμε σημερα.

      Διαγραφή
  4. φτάνει ρε Γιάννη πια ? Μη σηκώνεις πια άλλο το χέρι σου για τους δείξεις ποιος είσαι ! Εισαι πολλά το ξέρουμε αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ! Μήπως σε τρώει στην στροφή κάποιος ? λέω μήπως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω λεω μηπως καποια θα τρωει τη σκονη του; λεω μηπως;μηπως αρχισαν να τρομαζουν και τους πιανει αυπνια; λεω μηπως.ΒΗΤΑΣ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News