Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Συνάντηση του Γ. Σηφάκη με τον Σύλλογο Εξαπλατάνου για την ίδρυση Μουσείου Μενέλαου Λουντέμη

Η ίδρυση Μουσείου Μενέλαου Λουντέμη έχει σημαντική πολιτιστική αξία και θα βοηθήσει και τον τουρισμό της περιοχής

Η συνάντηση έγινε στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας στα ανακαινισμένα γραφεία του συλλόγου κατά την διάρκεια της οποίας ο βουλευτής ανέλυσε στον Φώτη Αραμπατζή, πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τις δυνατότητες χρηματοδότησης πολιτιστικών δράσεων μέσα από προγράμματα για το πολιτισμό που «τρέχουν» μετά από πολλά χρόνια ανυπαρξίας τους.

Αποφασίστηκε συντονισμός δράσεων άμεσα για την προώθηση του σημαντικού αυτού σκοπού του συλλόγου σε υφιστάμενα κτίρια στον Εξαπλάτανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News