Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά Κοτζιά, από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Κοτζιάς κατέλυσε κάθε έννοια Δημοκρατίας, καθώς αρνήθηκε να συζητήσει με τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Μακεδόνες για το μείζον αυτό θέμα, ενώ συναντιόταν συχνότατα με τους ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ των Σκοπίων

Εμείς οι γηγενείς αυτόχθονες ΑΛΗΘΙΝΟΙ Μακεδόνες αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για να ζητήσουμε προστασία από την ανιστόρητη και μελλοντικά επισφαλή παράδοση του ονόματός μας στο γειτονικό κράτος των σλαβο-αλβανών.

Ντρεπόμαστε που ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ.Νικόλαος Κοτζιάς, όντας διορισμένος να διαπραγματευτεί ένα όνομα για τους γείτονες, που θα ήταν προς το εθνικό συμφέρον, επέδειξε ασέβεια στους αγώνες των προγόνων μας, που εργάσθηκαν σκληρά για τη διατήρηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και έθεσε σε κίνδυνο την Ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Είμαστε εξοργισμένοι που ο κ.Κοτζιάς «χάρισε» το όνομά μας ως επικεφαλής μιας μειοδοτικής διαπραγματευτικής πολιτικής. Αισθανόμαστε προδομένοι για την επίσημη τοποθέτησή του ότι είναι αδιανόητο να υπάρχει όνομα χωρίς τον όρο «Μακεδονία», αναφερόμενος στο κράτος των Σκοπίων.

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Κοτζιάς κατέλυσε κάθε έννοια Δημοκρατίας, καθώς αρνήθηκε να συζητήσει με τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Μακεδόνες για το μείζον αυτό θέμα, ενώ συναντιόταν συχνότατα με τους ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ των Σκοπίων. Αδιαφόρησε για τη βούληση των εκατομμυρίων πραγματικών Ελλήνων που συμμετείχαν μαζικά στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Αδιαφόρησε για τα ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δήμων της Μακεδονίας και πολλών άλλων Δήμων της χώρας, καθώς και για το αποτέλεσμα των δημόσιων διαβουλεύσεων που έγιναν στις μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την ξεκάθαρη λαϊκή βούληση. Αδιαφόρησε για τα ψηφίσματα Ομοσπονδιών, Ενώσεων, Συλλόγων, αλλά και για την επίσημη θέση του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας της Ελλάδος για μη χρήση το όρου «Μακεδονία» από τους γείτονες.

Ήδη έχει διαπράξει ηθικά και εθνικά το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, δημιουργώντας προηγούμενο με την παραδοχή ύπαρξης «Μακεδόνων» πλην ημών των Ελλήνων, το οποίο ήδη επικαλούνται οι γείτονες για να στηρίξουν τον περιγέλαστο «μακεδονισμό» τους. Δυστυχώς με τους χειρισμούς του ο κ.Κοτζιάς εξυπηρέτησε τα συμφέροντα της ακροδεξιάς των Σκοπίων που επιθυμεί διακαώς την εγκαθίδρυση δήθεν «Μακεδονικού» έθνους και κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τα «ιμπεριαλιστικά» σχέδια του ΝΑΤΟ (για ένταξη των Σκοπίων) για τα οποία η κυβέρνηση ήταν αντίθετη προεκλογικά και ιδεολογικά.

Προσκομίσαμε ΟΛΑ τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω στην Δικαιοσύνη και αναμένουμε να μας προστατεύσει (έστω και την τελευταία στιγμή) από την ολοκλήρωση της εθνικής μειοδοσίας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

9 σχόλια:

  1. Τι έγινε Βαφειάδη σε μάλωσαν και κατέβασες το σχόλιο μου;;ελευθερία του λόγου νομίζω έχουμε ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε βρε μαλακα που θα τους μαλωσεις παπαριδι, μας ζαλισες τ αρχιδια παλιοφασιστα θες κ ελευθερια του λογου, απορω πως σε παιζουν κι ολας, ανωνυμε τυφλοποντικα μαθε οτι απαιτει αυτος που γραφει επωνυμα βλαχαρα

      Διαγραφή
    2. Γράψε το ονοματάκι σου κυρά μου να δούμε ποιος είναι ο τυφλοπόντικας

      Διαγραφή
    3. τυφλοποντικας εισαι ελεηνε φασιστα, αφου γραφεις στο σκοταδι παλιοβλαχαρα, εσυ πουλας νταιλικι παλιοβλαχαρα εσυ πρεπει να γραφεις επωνυμα παλιοβλαχαρα, ακου που θα κανει και παρατηρηση το ασπονδυλο ερπετο.

      Διαγραφή
    4. Πω πω με επνιξες στα επιχειρήματα αριστεροβλακα είσαι ενδεικτικό του ποιοι μας κυβερνούν..τράβα αυτοκτονα αναπνέεις τζάμπα τον αέρα μου αριστεροβλακα

      Διαγραφή
    5. πωπω ρε φίλε 5.05 πολύ κυτταρίτιδα εχεις στο μυαλό και εγω νόμιζα μόνο ο κώλος την εχει

      Διαγραφή
    6. Συνεχίζεις να με εκπλήσσεις με τα επιχειρήματα σου αριστεροβλακα keep vosking αριστεροβλακα

      Διαγραφή
    7. ΑΓΑΠΗΤΕ 12.26 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ?

      Διαγραφή
  2. δεν είναι fake είδηση? ούτε πρωταπριλιά ε? τότε ο καθένας μπορεί να κάνει μήνυση τον καθένα.Δημοκρατία έχουμε,μηνύουμε όποιον θέλουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News