Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Χρήστος Γεωργίου: Δίνουμε λύση στο πρόβλημα λειψυδρίας του Γαρεφείου, με την αξιοποίηση πηγών

Παρεμβαίνουμε αποφασιστηκά και δίνουμε τέλος σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Μιλάμε με τα έργα μας!

Εδώ και πολλά χρόνια το Γαρέφι, ιδίως κάθε καλοκαίρι, υποφέρει από έλλειψη πόσιμου νερού. Όσοι ζούμε το πρόβλημα, γνωρίζουμε πόσο μεγάλη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν οι κάτοικοι του χωριού.

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας ήρθε για να δώσει λύση! Μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια, αναζητήσαμε και βρήκαμε πηγές που παρέμεναν αναξιοποίητες για πολλά χρόνια.

Παρεμβαίνουμε αποφασιστικά και δίνουμε τέλος σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Μιλάμε με τα έργα μας!

#ΔΕΥΑ_για_όλους

Χρήστος Γεωργίου
Πρόεδρος ΔΕΥΑ

6 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Η ΔΕΥΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epitelous giati tha pethename allo ena kalokairi xvris nero. mprabo sas. kalio arga para pote. kapoios asxolithike. epitelous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σημαντικο εργο!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ ΕΔΩΣΕΣ ΛΗΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΥΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΕΚΕΙΜΕΣΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TON XΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΗΚΩΝ. ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ....... Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News