Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Eurovision 2018: Νικητής το Ισραήλ με τη Netta - Δεύτερη η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα

Οι επιτροπές των χωρών άφησαν την Ελένη Φουρέιρα στην πέμπτη θέση, ενώ το κοινό της έδωσε τη δεύτερη θέση

Μετά από μια ψηφοφορία θρίλερ, νικητής της Eurovision 2018 αναδείχθηκε το Ισραήλ με τη Netta Barzilai.

Η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα, δυστυχώς, πέρασαν στη δεύτερη θέση. Το Ισραήλ, το οποίο ήρθε τρίτο στην ψηφοφορία των επιτροπών, κέρδισε στο televoting και τον διαγωνισμό με 529 βαθμούς. Οι επιτροπές των χωρών άφησαν την Ελένη Φουρέιρα στην πέμπτη θέση, ενώ το κοινό της έδωσε τη δεύτερη θέση. Έτσι, στην τελική κατάταξη ήρθε δεύτερη με 436 βαθμούς.

Επιβεβαιώθηκε εκ του αποτελέσματος ότι το Ισραήλ παρέμεινε το μεγάλο φαβορί όλο το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι όμως, ότι η Κύπρος που εμφανιζόταν στην 20η θέση, κατάφερε σε ελάχιστες μέρες να αναρριχηθεί μέχρι τη δεύτερη θέση -την καλύτερη που έχει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό- και η Ελένη Φουρέιρα να εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ευρώπη και όχι μόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News