Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Eurovision 2018: Αποκλείστηκε η Ελλάδα - Στον τελικό η Κύπρος

Οι 10 χώρες που περνούν στον τελικό

Ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για την Ελλάδα, αλλά μεγάλη χαρά για την Κύπρο.

Η Γιάννα Τερζή με το Όνειρό μου δεν κατάφερε να πείσει το κοινό της Ευρώπης και αποκλείστηκε. Λίγο το εφέ με το χέρι που δεν πέτυχε, λίγο η άδεια τεράστια σκηνή και η φτωχική μας παρουσία, οδήγησαν σε αποτυχία τη χώρα μας για μια χρονιά ακόμα.

Αντιθέτως, η Ελένη Φουρέιρα άκρως εντυπωσιακή, με την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση έβαλε φωτιά στη σκηνή και πήρε το εισιτήριο με την Κύπρο για τον τελικό το ερχόμενο Σάββατο.

Οι 10 χώρες που περνούν στον τελικό είναι με τυχαία σειρά:

Αυστρία
Εσθονία
Κύπρος
Λιθουανία
Ισραήλ
Τσεχία
Βουλγαρία
Αλβανία
Φινλανδία
Ιρλανδία

2 σχόλια:

  1. Λογικό είναι να αποκλείσουμε... Που το είδαμε σε eurovision να πηγαίνουμε με αυτό το αισχος για τραγούδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News