Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η selfie της Τζάκρη με τον Τσίπρα, σε ψαροταβέρνα της Αρετσούς (ΦΩΤΟ)

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Αρετσούς

Ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, γευμάτισε με Βουλευτές και στελέχη του κόμματος από τη βόρεια Ελλάδα.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Αρετσούς, όπου είχε την ευκαιρία για μια πιο χαλαρή συζήτηση και για ένα διάλειμμα από το βαρύ του πρόγραμμα.

Είναι ενδεικτική η selfie που ανήρτησε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη στο λογαριασμό της στο facebook, όπου φαίνεται η ίδια σε ένα χαλαρό ενσταντανέ με τον Πρωθυπουργό.

8 σχόλια:

  1. ΩΩΩΩΩ Κυρια μου μπραβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεεε ναι ρε συ. Το ΠΑΣΟΚ με την Αριστερα σφιχταγκαλιασμένο καλοπερνάνε... Μια εικόνα 1000 λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  3. Γεια σου θεοδωρα με την καλη παρεα σου,θα τα πουμε δια ζωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΩΜΑΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό ρε φίλε των 11.02 μου λέει οτι μπορεί να τη δούμε καμιά φορά στη ΝΔ, selfie με τον Μητσοτάκη και τον Θωμαίδη. Αρκεί να έχουμε θέση βολευτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεση βουλευτου ειναι αυτη ευκολα την χανεις;τυχαια σκοτωνοντε; ολα τα εχουν.

      Διαγραφή
  6. ΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΦΩΤΟ ΑΜΑ ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News