Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Σε ενωτικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας - Η κατανομή των θέσεων ευθύνης

Ανακοίνωση

Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Πέλλας στα πλαίσια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας που ολοκληρώθηκαν στις 20 Μαΐου. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η συγκρότηση του νέου συμβουλίου της ΝΟ.Δ.Ε.

Οι θέσεις ευθύνης κατανέμονται ως εξής:

Πρόεδρος: Ουραηλίδης Θεοδόσιος

Αντιπρόεδρος: Γκλαβάκης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Μπατσίρης Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Αμιτζόγλου Λύσσανδρος

Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας: Γίδαρης Αθανάσιος

Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας: Κοσκερίδης Απόστολος

Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα: Ντίτουρας Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Κοσμίδης Θεοχάρης

Υπεύθυνος Παραγωγικών & Επιστημονικών Φορέων: Κουτσουπιάς Μιχαήλ

Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων: Φαρσακίδου Σοφία

ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας

6 σχόλια:

  1. Ο μεγάλος νικητής είναι ο Μπατσιρης κατάφερα και τους έφαγε όλους τους εδεσσαιους τώρα είναι ο άρχοντας της πόλης θα τον σεβεστε όλοι στην εδεσσα γατάκια τώρα κάνει κουμάντο αυτός οσονουπο έρχεται και η σειρά του Γιαννου ακόλουθη η σειρά Τζαμτζη Καρασμανη Σταμενιτη και μέτα θα καθαρίσει τον Τσιπρα και τον ΠΔ. ΥΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΟΥΤΕ ΕΠΕΙ ΕΠΟΧΗ ΖΑΡΚΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ουραιλιδη το έμπνευση είταν αυτή με τον Μπατσιρη ? Γελανε και η πέτρες στην εδσσα. Ή νδ δεν θα πάρει στης εκλογές ούτε 3% με αυτά που κάνεις.Ρωτα πρώτα να μάθεις τι σφηνωμένη τυρόπιτα έχει ο άλλος στον εγκέφαλο και μετά κάνε την οποία κινήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπροστά στον Γίδαρη μια χαρά είναι ο Μπατσίρης.
      Τουλαχιστον αυτος ειναι μορφωμενος.

      Διαγραφή
  3. Στρατηγικου σχεδιασμού και επικοινωνίας ο Κασκεριδης Κλαίω απο τα γέλια!!!! Δεν παιζεστε στη νουδουλα.Αυτοτρολαρεστε ασυστόλως! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι δεν ειναι το κλιμα ενωτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News