Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ανοιχτή επιστολή προς τη Δημοτική Αρχή: Πρόταση για τη νεολαία της Αριδαίας

Ανοιχτή επιστολή

Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.

ΑΝΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΚΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ (ΠΡΩΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ) ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ, ΔΥΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ, ΤΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.

ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ ΠΑΡΙΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα!!! Μια επιφύλαξη μόνον, ως προς τον συγκεκριμένο χώρο, αφού στην ίδια περιοχή καταφεύγουν και διάφοροι για έκνομες δραστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξυπακούεται ότι ο χώρος θα φροντιστεί (ηλεκροφωτισμός, καθαριότητα,περιποίηση πράσινου,φύλαξη) έτσι ώστε να είναι
      λειτουργικός και να καταστεί πάλι το στολίδι της Αριδαίας.Εξάλλου όταν ένα σπίτι μένει ακατοίκητο γεμίζει αράχνες. Το δασάκι είναι ένας χώρος με πολλές ωραίες αναμνήσεις για τους περισσότερους.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΥΓΕΣ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρη αυτα με τα ποδοσφαιρακια και τα μπιλιαρδα που τα βρηκες ??? Στο 1970 είμαστε??? Γιατι οχι και κανα-δυο ηλεκτρονικα , ενα τζουκμποξ , και δυο πικαπ; Τα νέα παιδια τα βλέπουν όλα αυτα σαν μουσειακα ειδη. Αυτό λείπει από τη νεολαία ;;; Η διασκέδαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ5 Ιουνίου 2018 στις 5:52 μ.μ.

    Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Γιά να είναι ένας διάλογος καλοπροαίρετος πρέπει τουλάχιστον να είναι επώνυμος. Περιμένω
    σχόλια απο διάφορες συλλογικότητες της Αριδαίας. Τελικά εκείνη η πρόταση γιά τζουκμποξ και πικάπ είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News