Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Παραλήρημα από Καρανίκα: «Αμόρφωτα εθνίκια» οι συγχωριανοί του που «ουρλιάζουν για τον Μέγα Αλέξανδρο»

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή να σχολιάσει το Σκοπιανό ζήτημα, κατακρίνοντας τις αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών κατά του «σύνθετου ονόματος με χρήση του όρου Μακεδονία» για το Σκόπια

Σε μια ακόμα προκλητική ανάρτηση, με χαρακτηρισμούς προχώρησε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του μπαίνει ο Μέγας Αλέξανδρος και οι κάτοικοι της Ημαθίας.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή να σχολιάσει το Σκοπιανό ζήτημα, κατακρίνοντας τις αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών κατά του «σύνθετου ονόματος με χρήση του όρου Μακεδονία» για το Σκόπια. Στην ανάρτησή του χαρακτήριζε «εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες» τα όσα αναφέρουν, ενώ υποστήριζε πως «από το πουθενά δεν θα γίνουμε φασίστες ρατσιστές εθνικιστές με την γείτονα χώρα λόγω ονόματος».

Η πρώτη ανάρτηση του την Παρασκευή:


Την Κυριακή, ο κ. Καρανίκας επανήλθε, προσθέτοντας ένα νέο σχόλιο στη συζήτηση που άνοιξε ο ίδιος την Παρασκευή. Εκεί χαρακτηρίζει «μύθο» την σχέση του Μέγα Αλέξανδρου με την περιοχή της Ημαθίας στην Μακεδονία, καθώς οι κάτοικοί της, όπως αναφέρει, δεν έχουν καμία σχέση με αυτή. Παράλληλα δεν διστάζει να επιτεθεί σε όσους διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς, κατηγορώντας τους ως “αμόρφωτα εθνίκια”. 

18 σχόλια:

  1. Τραγικο παράδειγμα του ποιος μας κυβερναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΑΡΟΥΣΕΣ?

      Διαγραφή
  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Μ@Λ@Κ@Σ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε ο τοπικός μας Βουλευτής έχει διαφορετική γνώμη από τον "εν λόγω" κύριο; Ας μας πει κάτι και για το θέμα αυτό ο κατά τ' άλλα λαλίστατος Σηφάκης! Ή μήπως το ζήτημα της Μακεδονίας μας είναι για τον αξιότιμο Βουλευτή δευτερεύουσας σημασίας;

      Διαγραφή
    2. μονο ο τοπικος βουλευτης σε τρωει παπαριδι; ακουσες μηπως την αποψη των αλλων; αλλα τοσο μαλακισμενο που εισαι

      Διαγραφή
  4. επιτελους ακουσα και μια σωστη φωνη, γιναν ολοι Μακεδονομαχοι, ου ρε προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ου ρε ανάξιο κομμούνι και ...λυγερό. Τσομπάνη που απέκτησες και γνώμη και που άκουσες και σωστή φωνή από το βλαμμένο..Τι τρως και το σώμα σου αντέχει τόση βλακεία; Είσαι και πολύ παράσιτο!

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ 4:56 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πάει στην Βεργίνα να μορφωθει λιγο ο Αριστεροφασιστας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλησε ο δεξιοφασιστας, ου να μου χαθεις ρεμπεσκε

      Διαγραφή
    2. Σε λίγο ο κόσμος θα φωνάζει : Ο λαός δεν ξεχνα τι σημαίνει Αριστερα!!
      Μια στον εμφυλιο κ μια στο δημοψήφισμα..

      Διαγραφή
  7. Τι θέλει να πει ο ποιητής τι εθνικια τι καθίκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μύθος ο Μέγας Αλέξανδρος! Ψάρια! Λίμνη! Εθνίκια! κ.ά.
    Πόσο πρέπει να μισείς την πατρίδα σου, τη γενέθλια γη σου, τον τόπο όπου είδες το πρώτο φως της μέρας, για να γράφεις τέτοια λόγια;
    Ύβρις - Άτη - Νέμεσις - Τίσις, αν λένε σε κάποιους από εμάς κάτι αυτές οι λέξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ" ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ..ΧΑ..ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ, ΤΟΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

      Διαγραφή
    2. Απλά, επιστρέφω τον χαρακτηρισμό ως απαράδεκτο και σας δίνω συγχαρητήρια, που από μία φράση βγάλατε, με τόση ευκολία, τα συμπεράσματά σας.
      Στην δική σας κοινωνία, όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη ή απορία, είναι απέναντί σας. Και για να "δέσει το γλυκό", του κολλάτε και μια ταμπέλα!
      Και πάλι, τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!

      Διαγραφή
  9. Τι έγινε τέλειωσε το σανό;
    Γιατί εκείνο που βλέπω είναι ότι ένα από τα "λοβοτομημένα", φαίνεται του τάξανε δουλειά και μάλλον επειδή έμεινε με την π0υτσα στο χέρι μπαίνει στα σάϊτ και προσπαθεί να βγάλει τα απωθημένα του.
    Μη δίνετε σημασία, θα βελάσει λίγο ακόμη και θα ξαναχωθεί στη τρύπα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς το αρρωστο μυαλό ρεεεε, δε ΜΕ λες....μαμάς λίγο; να μαμάς θα σου κάνει καλό στο σκατοφασιστικό σου κλούβιο μυαλό....ου να μου χαθεις μούσχαρε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News