Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Εδεσσαίοι μαθητές στέλνουν το δικό τους μήνυμα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»

Ανοιχτή επιστολή

Καλησπέρα, είμαστε οι μαθητές που ανήρτησαν τον Ιανουαρίου τα πανό για την Μακεδονία στα τρία Λύκεια της Εδεσσας. Σας αποστέλλουμε αυτήν την ανακοίνωση για να την προωθήσετε.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με αφορμή τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6/6 σε πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της πόλης μας Έδεσσας, αλλά και μερικά σχόλια στα ΜΜΕ που αφορούσαν εμάς και την θέση μας σε αυτά, αποφασίσαμε να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση.

Εμείς, οι μαθητές που στηρίξαμε τα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (με πανό, αλλά και με την φυσική μας παρουσία σε αυτά) θα παρευρεθούμε στο συλλαλητήριο της Έδεσσας ατομικά και όχι συλλογικά. Δεν θα είναι κανείς μας εκεί ως μαθητής, ως φοιτητής, ως εργαζόμενος, ως συνταξιούχος κτλ. Θα είμαστε όλοι εκεί ως Έλληνες πολίτες, που δεν διαπραγματεύονται την παράδοση του όρου "Μακεδονία" στην γειτονική μας χώρα. Τέλος, γνωρίζοντας την ύπαρξη ενδοσχολικών αλλά και πανελλαδικών εξετάσεων αυτήν την περίοδο, καλούμε όλους τους μαθητές της περιοχής που έχουν την δυνατότητα χρόνου, να παραστούν στο συλλαλητήριο της Έδεσσας, ενισχύοντας την δυναμική της νέας γενιάς στην Ελληνική κοινωνία και αποδεικνύοντας την μη αδράνεια της.

Με εκτίμηση,
μερικοί συνειδητοποιημένοι μαθητές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News