Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Απόπειρα εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δύναμη των ΜΑΤ έσπευσε στο σημείο, έχουν γίνει συλλήψεις

Η ομάδα των περίπου 20 αναρχικών του Ρουβίκωνα επιχείρησε να εισβάλει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ωστόσο οι φρουροί αντέδρασαν και κατάφεραν να τους αποτρέψουν.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα κατάφεραν να περάσουν τρέχοντας την είσοδο στο προαύλιο, έγιναν ωστόσο αντιληπτοί από τους φρουρούς οι οποίοι σήμαναν συναγερμό και ενημέρωσαν άμεσα δύναμη των ΜΑΤ η οποία έσπευσε στο σημείο.

Κάποια από τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν και την κεντρική είσοδο του κτηρίου του υπουργείου ωστόσο η δύναμη της αστυνομίας κατάφερε να τους εγκλωβίσει και να τους συλλάβει. Αυτή την ώρα μεταφέρονται στην Ασφάλεια στη ΓΑΔΑ.

Οι αναρχικοί πέταξαν “τρικάκια” με συνθήματα για τη δίκη των μελών του Ρουβίκωνα που διεξάγεται αύριο στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και υπέρ του καταδικασμένου σε ισόβια για την δράση του στη 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτησή τους στο indymedia οι αναρχικοί του Ροπυβίκωνα αναφέρουν:

“Παρέμβαση στο Yπουργείο Προστασίας του πολίτη Νίκη στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα Να τελειώνουμε με τις δίκες με κατασκευασμένα κατηγορητήρια Λευτεριά σε όλους τους πολίτικους κρατούμενους Γιαυτό λοιπόν, τόλμη, τόλμη, περισσότερη τόλμη. Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας”.

Newsit.gr 
Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News