Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Τσιρώνης: «Ο Παύλος Μελάς πολεμούσε μαζί με τους Σλαβομακεδόνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Σε μία δήλωση ιστορικής διαφώτισης, ο αναπληρωτής υπουργός Aγροτικής Ανάπτυξης μίλησε για τους Σλαβομακεδόνες, τη συμμαχική τους σχέση με την Ελλάδα στις αρχές του 20 αιώνα και την προσπάθεια της Αθήνας να μη γίνουν Βούλγαροι.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Καρανίκα που τα έβαλε με τα «αμόρφωτα εθνίκια» για το ονοματολογικό των Σκοπίων, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, ξέχασε για λίγο τα… «βάσανα» του νομοσχεδίου του για τα αδέσποτα και έπιασε το Μακεδονικό και τους Σλαβομακεδόνες «που πολεμούσαν κάποτε μαζί με τον Παύλο Μελά».

«Ο Παύλος Μελάς μαζί με αυτούς που σήμερα βαφτίζονται εχθροί, τους Σλαβομακεδόνες, πολεμούσε ενάντια στους Βούλγαρους. Διαβάστε τις εκθέσεις του Παύλου Μελά… Πολεμούσε μαζί με τους Σλαβομακεδόνες και εμείς δεν θέλαμε να γίνουν Βούλγαροι. Από το 1890 μέχρι το 1913 ήταν σύμμαχοί μας, δίναμε μάχη να μην πουν τον εαυτό τους Βούλγαρο και να αυτοαποκαλούνται ‘Μακεδόνες’» είπε ο κ. Τσιρώνης, θέλοντας να εμπλουτίσει τις ιστορικές μας γνώσεις.

10 σχόλια:

  1. Εκτός από το να είσαι ανθελληνας είσαι και αγράμματος όπως και οι περισσότεροι του είδους σου ο Παύλος Μελας πέθανε το 1904 πως είναι δυνατόν να συμμετέχει στον πόλεμο που έγινε το 1913;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είσαι οργίλιο που λέγανε και στον στρατό...και μετά λέτε γιατί σας ορμάνε ....βρε ουστ από δω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως, λέω μήπως, αυτοί στούς οποίους αναφέρεται είναι αυτοί που είχαν ελληνική συνείδηση, κάτι που πάει να γίνει σπάνιο στην εποχή που ζούμε; Γιατί, οι υπόλοιποι αγωνίζονταν για ελευθερη και "ανεξάρτητη" Μακεδονία. Αυτό ήταν που προσπάθησε να εμποδίσει ο Παύλος Μελάς και οι Μακεδονομάχοι όπως, ο Άγρας, ο Μαζαράκης, ο Γαρέφης, ο καπετάν Κώτας, κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εϊπε ότι ο Παϋλος Μελάς πολεμούσε έως το 1913. Είπε ότι εμεϊς, οι Έλληνες, ήμασταν σύμμαχοι με τους σλαυομακεδόνες μέχρι το 1913.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας τρελάνεις ρε αριστεροτρολλ;;ο παυλοΠ Μελάς με αυτούς που σημερα βαφτίζονται εχθροι τους σλαβοακεδόνες πολεμούσε εναντίον των βουλγαρων!τι δεν καταλαβαίνεις

      Διαγραφή
    2. γιατι εκνευριζεσε ρε κλουφιε 5.13; αλλο σου λεει ρε ελληναρα ο 4.48, αλλα τοσο γιδαρας που εισαι τι να καταλαβεις

      Διαγραφή
  5. Ένα ξέρω. Τα ρεντίκουλα αυτά που κυβερνάνε τώρα, όχι ότι οι άλλοι ήταν καλύτεροι,κάποτε θα λογοδοτήσουν! Όχι μόνο για το σκοπιανό αλλά γενικά για όλα τα ψέματα που είπαν και λένε. Ακόμα και συ που είσαι μαζί τους και επειδή καταλαβαίνεις τη λαμογιά τους, όμως δεν μπορείς να αντιδράσεις, γράφοντας το σχόλιο σου κάτω από μένα. Θύμαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλάργα μάγκα μη πάθεις κάνα εγκεφαλικό και κοίτα να γαμάς κάπου κάπου να ηρεμήσεις

      Διαγραφή
  6. Τι εκανε ο Παυλος Μελας;πολεμησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν ακουμε τσιρονιδες καρανικες τζανακοπουλους και μπουταριδες μονο ανθελληνικους εμετους θα βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News