Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Αποκάλυψη για το «Game of Thrones»: Τι περιμένουν χιλιάδες φανς

«Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την πραγματική προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Starks, η ιστορία δεν είναι αυτή που νομίζουμε», αναφέρει το HBO

Την ώρα που όλοι οι φανς αδημονούν για τον νέο και τελευταίο κύκλο, η παρακάτω είδηση κάνει αρκετούς να χαμογελάσουν: το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο HBO ζήτησε να γίνει γύρισμα για το prequel της σειράς για να δούμε τι είχε συμβεί χιλιάδες χρόνια πριν την Καλίσι και τον Τζον Σνόου.

Το prequel, όπως αναφέρει ο Guardian, θα μας αφηγηθεί την καταγωγή του κόσμου από την χρυσή εποχή των Ηρώων και θα μας ταξιδέψει μέχρι την πιο σκοτεινή ώρα.

«Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την πραγματική προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Starks, η ιστορία δεν είναι αυτή που νομίζουμε», αναφέρει το HBO.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή, ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει ο συγγραφέας George RR Martin δουλεύει σε παραπάνω από μία ιστορίες που έχουν ως βάση την σειρά των εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα είναι στις οθόνες μας το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News