Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

«Βόμβα» Πάνου Καμμένου: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση, όταν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικά όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την κυβέρνηση, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, τόνισε πως αν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά: Όσο χτυπάτε, τόσο θα γίνουμε πιο δυνατοί», είπε χαρακτηριστικά.

«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Πυρά κατά του Δημήτρη Καμμένου

Έβαλε επίσης ευθέως κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν».

3 σχόλια:

  1. Τώρα που χάνεται η καρέκλα, προσπαθείς να μας πείσεις πως δεν είσαι......για να σε πιστέψουμε. Άσε δεν θα πάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μεγαλητερος κολοτουμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News