Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τα μέλη του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιάς (ΦΩΤΟ)

«ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗ.Κ.Ε.Α.»

Τη Μηλιά επισκέφτηκε την Κυριακή ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Δόντσο. Εκεί του υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Καρφιτσόπουλος.

Μετά τον εκκλησιασμό στον Ι.Ν. Γενέσιον της Θεοτόκου με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς της Μηλιώτισσας, ο Δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου και επισκέφτηκε μαζί με τα μέλη του, το Καϊνάκι όπου θα πραγματοποιηθούν σε λίγες μέρες οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Κυριακής, δίπλα στον ομώνυμο Ι.Ν. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τον χώρο του Συλλόγου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος εξήρε το έργο του Συλλόγου και τόνισε ότι συμβάλει με εθελοντική προσπάθεια και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο, στην καλύτερη εικόνα του χωριού. Επίσης, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή μέσω του Δήμου και της ΔΗ.Κ.Ε.Α. βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τους Συλλόγους και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό τους στην προσπάθεια που κάνουν.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News