Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και οι πρώην Δήμαρχοι Γούλης Ιωαννίδης και Τάκης Μπίνος μαζί στα Ακρίτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Δύο πρώην Δημάρχους τίμησαν οι Ακρίτες Αλμωπίας στα Ακρίτεια 2018 και συγκεκριμένα τον Γούλη Ιωαννίδη και τον Τάκη Μπίνο.

Ο σημερινός Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος τους κάλεσε στο βήμα και όπως είπε αγωνίστηκαν πραγματικά αγαπώντας αυτόν τον τόπο.

Δείτε το βίντεο:
.

12 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά τα Ακρίτεια εχθές. Συγχαρητήρια στον κ. Ιωάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή κίνηση, μπράβο. Ομως ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ,γιατί μόνο τους δύο δημάρχους, εγώ θάθελα να δώ να τιμάται και ο κ.χατζηδημητρίου και ο κ. Ζέρζης και ο κ,Πασόης και ο αείμνηστοι Αγιάνογλου και Γάτσος΄εκτός άν θεωρείτε ότι αυτοί δέν "αγωνίστηκαν πραγματικά αγαπώντας αυτόν τον τόπο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ εγω δεν το καταλαβα, αντε ο Ζερζης ειχε μιλησει αλλα οι αλλοι;

      Διαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δημοι και η πολιτική εξουσία γενικά δεν είναι οικογενειακή υπόθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή το άρθρο δημιούργησε λανθασμένες σκέψεις και προς αποκατάσταση των εσφαλμένων αντιλήψεων σχετικά με το αν οι δύο παλαιότεροι Δήμαρχοι τιμήθηκαν από τους Ακρίτες, σας κάνουμε γνωστό ότι: Οι Κοι Γούλης Ιωαννίδης και Τάκης Μπίνος παραβρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης και όταν καλέστηκαν από τον δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτριο έλαβαν το λόγω και αντιθέτως από ότι γράφει το άρθρο οι ίδιοι τίμησαν τους Ακρίτες όπως και όλο το πλήθος τίμησε την πολιτιστική εκδήλωση με την παρουσία του, αλλά και το θερμό χειροκρότημά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A- Ευχαριστώ πολύ κ. Λιούγκα για την ενημέρωση .Μετά τις διευκρινήσεις σας είναι πλήρως κατανοητό το τι ακριβώς συνέβη και πολύ καλώς έτσι συνέβη.

    Β- Κύριε συντάκτη του άρθρου. Όταν με την γραφή σας δημιουργείτε λανθασμένες σκέψεις και εσφαλμένες αντιλήψεις υποθέτω ότι πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Όμως επειδή η αλήθεια και κυρίως η αποκατάσταση της αλήθειας είναι καθήκον του δημοσιογράφου με κάνουν να θέλω να σας πώ ότι αυτό που έκανε ο κ.Λιούγκας είχατε υποχρέωση να το κάνετε και εσείς και μάλιστα πριν απ αυτόν. Να δούμε πώς θα αντιδράσετε και πολύ πιθανότατα , πρώτα ο θεός, να επανέλθω
    λανθασμένες σκέψεις και εσφαλμένες αντιλήψεις υποθέτω ότι πολλά μπορεί να συμβαίνουν.Ομως επειδή η αλήθεια και κυρίως η αποκατάσταση της αλήθειας είναι καθήκον του δημοσιογράφου με κάνουν να θέλω να σας πώ ότιαυτό που έκανε ο κ.Λιούγκας είχατε υποχρέωση να το κάνετε εσείς πριν απ αυτόν. Να δούμε πώς θα αντιδράσετε και πολύ πιθανό,πτώτα ο θεός,να επανέλθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η υποτροπιάζουσα χρόνια αυνανιστική διαταραχή η οποία σας διακατέχει πρέπει να ελεχθεί άμεσα.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα όλοι ξέρουμε ποιος το έγραψε αυτό !!!!!

      Διαγραφή
    3. Στην ηλικία σου θά επρεπε να είχες μάθει ότι άλλο μάγκας και άλλο ντεμέκ μάγγας

      Διαγραφή
    4. ο τρόπος που αστειευομαι ειναι να λέω την αλήθια, ειναι το καλύτερο αστείο.Ντεμέκ.

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστούμε το aridaia News για την βοήθειά
    που μας προσφέρει και την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να στηριξουνε τα Πολλά παιδάκια της Λαγκαδιας να αποκτήσουν το σπίτι
    τους το χώρο τους μετά από τόσα χρόνια
    ( Σχολείο _ παιδική χαρά) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News