Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Αποχωρεί ο Μακεδονικός Γιαννιτσών από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας: «Λόγω άνισης μεταχείρισης»

Ανακοίνωση

Ο ΠΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ανακοινώνει ότι αδυνατεί να συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας λόγω άνισης μεταχείρισης του συλλόγου μας από τους αρμοδίους φορείς του Δήμου Πέλλας και της ΕΠΣ Πέλλας.

Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα του 2018 καπελώνονται τα αγνά φίλαθλα αισθήματα, ο αθλητισμός και η νομιμότητα στο βωμό του χουλιγκανισμού, των συμφερόντων, των απειλητικών εκβιασμών και των δημοσιών σχέσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καρφια πανε σε ολους που καταγγελει ο Στελιος. Ουσιαστικα στον δημο Πελλας και τον Σταμκο που 8 χρονια δεν ηξερε που ειναι τα γηπεδα. Περνουσες απο γηπεδο του δημου και νομιζες οτι ειναι καλαμποκια. Βεβαια τωρα που ο Γυριχιδης βρηκε ομαδα ειπαν ποιος χεζ.. τον Μακεδονικο καλο και το Πατριαρχειο που εχει ψηφαλακια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News