Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Με 153 «ναι» πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών

Με 153 ψήφους η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι γεγονός

Με 153 «ναι», 146 «όχι» και 1 «παρών» πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ψήφισε θετικά, όπως και ο Σπύρος Λυκούδης, η Έλενα Κουντουρά, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αλλά και η Κατερίνα Παπακώστα. «Παρών» ψήφισε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«Ναι» επίσης από τον Γιώργο Μαυρωτά και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Αντίθετα «όχι» πήρε η Συμφωνία από τον Κωνσταντίνο Ζουράρη όπως και από τον Βασίλη Κόκκαλη.

Στη διάρκεια της ψηφοφορίας ένταση προκλήθηκε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ψήφισε λέγοντας «όχι στην προδοσία». Ο Πρόεδρος της Βουλής θεώρησε άκυρη την ψήφο του και τον κάλεσε να επιλέξει ανάμεσα στο «ναι», «όχι» ή «παρών» επειδή όπως εξήγησε δεν προσμετρώνται ψήφοι με πολιτικό περιεχόμενο. Τελικώς το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, ο κ, Μπαρμπαρούσης επέστρεψε στην αίθουσα και ψήφισε «όχι» εν μέσω αντιδράσεων από τα έδρανα της παράταξής του.

«Ψηφίζω 'όχι' και αφού καταγράφηκε η ψήφος μου σας λέω ότι είστε προδότες και πουλημένοι», είπε και ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Πρόεδρο της Βουλής να διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί επεισόδιο.

4 σχόλια:

  1. 153 φιδια ειπαν ναι στο διαμελισμό της Ελλαδας ..Οι γυφτοσκοπιανοι λενε μεγαλη μακεδονια και αυτο θα γινει .Η Ελλαδα δεν θα εχει δικαιωμα να λεει τη λεξη μακεδονια ..θα αλαξουν τα βιβλια και οπου αναγραφετε μακεδονια στην Ελλαδα τελος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνοπροδοτες Εθνομηδενιστες πουλησατε Ονομα Εθνοτητα Γλωσσα.
    Θα τιμωρηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντισυνταγματικη η συμφωνια Αντισυνταγματικοι ειστε και ολοι οι προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News