Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Η Ελληνική Υπερηφάνεια δέχτηκε 153 χτυπήματα από ανθρώπους που υπηρέτησαν αντεθνικά και οικονομικά συμφέροντα»

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η Ελληνική Υπερηφάνεια δέχτηκε 153 χτυπήματα από ανθρώπους, που αυτήν την Ιστορική Στιγμή υπηρέτησαν αντεθνικά και οικονομικά συμφέροντα και όχι την Ιστορική πραγματικότητα. Ένας ολόκληρος λαός νοιώθει προδωμένος και πληγωμένος. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής δικαίωσης!!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

10 σχόλια:

  1. Μας δουλευεις Κε Μπίνο, τώρα με τη συμφωνία έχουμε ακόμ έναν γείτονα που είναι φίλος,που η Ελλάδα μόνο θα χρησιμοποιεί τη λέξη Μακεδονία, θα έχουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Όλα τα άλλα τα κάνετε από ψευτοπατριωτισμό. Και ο κόσμος το καταλαβαίνει. Με αυτά που λέτε σπέρνετε το μίσος και το διχασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΦΑΚΗ ΠΑΨΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Μονο ο Σηφάκης σε τρώει.άντε να δουλεψετε κανένα προμαχιωτη.

      Διαγραφή
    3. Σηφάκη ξέρεις γιατί αυτοκτόνησε μια πουτ...α
      γιατί έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν.
      Πόσο λίγος είσαι για να εκπροσωπείς τον λαό της Πέλλας, σε είδα στην βουλή σήμερα και είσουνα χειρότερος απο μικρό παιδί στο σχολείο που δεν είχε διαβάσει το μάθημα απο το σπίτι, ασυναρτησίες έλεγες.
      Μπράβο στον Μπίνο και σε όλους τους πατριότες δημάρχους που έκαναν το καθήκον τους για την Μακεδονία απέναντι σε προδότες και αριστεροφασίστες.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο στον δήμαρχο και σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες δημάρχους των πόλεων της Μακεδονίας.
      Όσοι θέλουν να πουλήσουν την προδοσία για επιτυχία να ψάξουν αλλού, εκεί που τρώνε σανό, στα γραφεία των Συριζαιων.

      Διαγραφή
    5. είσουνα!!!πατριότες!!!
      Ο πατριώτης ο 6:43 μ.μ.!!!!!
      Πού έμαθες ελληνικά είπαμε;
      Είπαμε; Δεν είπαμε.
      Έμαθες; Δεν έμαθες.

      Διαγραφή
  2. εχω περιεργια πως θα φερθεις απεναντι στην Τζακρη Δημητρη, κολιταρια ησασταν, για τον Σηφακη ξερω δεν σε νοιαζει, για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:43 αυτός που λέει '' ασυναρτησιες'' κατά τα λεγόμενα σας, σας εκπροσωπει επάξια και κανει έργα για την Πέλλα. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει κύριε 6:43.Σηφακη δυνατά με θάρρος όπως σου αρμόζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΧΟΡΕΥΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ...ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ...ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.(ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΤΟ 1980).ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικά τραγούδια που μπορείς να τραγουδάς και να χορεύεις
      -Waka Waka
      -WAY DOWN WE GO
      -OTHER PEOPLE
      - LET ME LOVE YOU
      - LOVE ON THE BRAIN
      ...και τόσα άλλα...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News