Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Σάλος με δημοσιογράφο της ΕΡΤ3: «Καλησπέρα από τα σύνορα της Βόρειας με τη Νότια Μακεδονία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έγινε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3

Σάλος έχει προκληθεί από όσα ακούστηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3.

Δύο ημέρες πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή, στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 στις 23 Ιανουαρίου η παρουσιάστρια του δελτίου έκανε σύνδεση με τα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ αναφέροντας «Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ», είπε η παρουσιάστρια.

Για να πάρει την απάντηση από τον ρεπόρτερ: «Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα», με την παρουσιάστρια να χαμογελά...

Δείτε τι έγινε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3:

7 σχόλια:

  1. Στημένο. Η παρουσιάστρια γελάει λίιγο πριν το πει ο ρεπόρτερ. Μας το περάνε λίγο λίγο, "αν πιάσει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σου ρε πίθηκε ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παιδεία στα χέρια της αριστεράς σε όλες τις τάξεις
    Η δημοσιογραφία στα χέρια της αριστεράς
    Η βουλή στα χέρια της αριστεράς
    Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και κυρίως τα ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάποιοι σκεφτήκατε την τιμωρια του! Πεστε το..μην το κρατάτε.Η παιδεία μας έχει επενδύσει πολύ στην εκδίκηση ,τη βία...και την τιμωρία.....Πρωην οθωμανοί Υπηκοοι είμασταν...λογικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σίγουρα ήσουν πρώην αλλά και νυν Οθωμανός υπήκοος.Δικαίωμα σου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό.Σημασία έχει τα εκατομμύρια των Ελλήνων και όχι τόσο η άποψη σου.

      Διαγραφή
  5. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ.ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΑΝΙΔΡΑΣΗ.ΖΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ.ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΔΟΥΣ,ΓΗΠΕΔΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΠ.ΟΛΑ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ΓΗΣ ΜΙΛΑΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ;!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ,ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΥΠΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΝΤΥΣΕΙΣ,ΤΣΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na kleisoun epitelous ta kolokanala ftanei mia zwh na ta plhrwnoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News