Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

«Θα είμαι ξανά υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην TV100.

Και πρόσθεσε: «Η προσπάθειά μας, που ξεκίνησε το 2014, είχε να κάνει με τη δημιουργία αναπτυξιακών προϋποθέσεων, αλλά και με το νοικοκύρεμα που κάναμε. Θεωρώ ότι θα πρέπει την πρότασή μας να τη θέσουμε εκ νέου στην κρίση των πολιτών του Δήμου Αλμωπίας».
.

15 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΥΣΜΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκτος το θεμα με την αδελφη σου ολα τ αλλα και αλλα τοσα γιναν

      Διαγραφή
    2. Επ! Ξεχασες και το θεματακι με τη μανα σου. Ξεχασιαρη 4:23!

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΒΡΗΚΕΣ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ Η ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ; ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ, ΡΙΧΤΟΥ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς τον!!! Μα Δεν παραιτηθηκατε ακόμη? Στα λογια καλός, στις πράξεις το χάνεις λίγο..Ας σας κρίνει ο κόσμος της Αλμωπιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ε καλά δεν ειναι και σαν τον Πασόη, ουτε 104 σταυρους δεν θα πάρει, ο κοσμος δεν συγχωρει σκέφτετε πάλεψε με τη συνηδειση του και αποφάσισε, Μπινος ισόβια αφου δεν εχει γκιλοτίνα.

      Διαγραφή
  4. η ώρα της κρίσης πλησιαζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άψογος ο δήμαρχος. Ιδιαιτέρως για την Συμφωνία. Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΙΣ Ο 4:23 ΚΑΙ 6:05 ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΛΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στεναχωριεσε γιατι ειμαστε βολεμενοι η για το κακο που του κανουμε;

      Διαγραφή
  7. Ο Κ. Μπινος προεκλογικά θυμάμαι να είχε ως κεντρικό σλόγκαν του την καθημερινότητα του πολίτη...Τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωσ προεδρος των Λουτρων έχουμε μια αγορα 4χ4 το οποίο είναι πολύ χρησιμο για τις βόλτες του ελάστοτε προέδρου του Λουτρακίου,βάλατε μπάρες στα Λουτρά κόστος 70.000 ευρώ γιανα εισπράτετε 0,50 απο κάθε όχημα με την είσοδο του,λες κ εχουν λύθει εκεί μέσα κ μόνο αυτό έλειπε,όπωσ κ να έχει μπήκε κ δεν λειτουργεί,δηλαδη βρήκαμε ένα ταμείο με χρήματα κ κάνουμε ότι ναναι δεν λογοδοτούμε πουθενά και θεωρητικά για το καλό της επιχείρησης που πρακτικά δεν αποδεικνυεται αυτό,δεν συζητώ για διαφημίσεις σε κάτι κ@λοφυλλάδες σε χαλκιδική για διαφημιση λεει,όλα αυτά απο το διαύγεια ασ τα δεί ο καθένας κ να. βγάλει συμπεράσματα.ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ μόνο έτσι θα σωθεί ο τόπος ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να γινει ιδιοτικοποιηση πρεπει να ρωτησουν εμας του κατοικους λουτρακιου που μας ανηκει το 51% στα αλλα συνφωνω που εγραψες

      Διαγραφή
    2. αντε να γινει κ εσεις εκει με της παραγκες στην εισοδο να παρετε τον πουλο που το κανατε τσιγγανικο μαχαλα, να δειτε τη εστι ιδιωτης.

      Διαγραφή
    3. Εάν είχαν καταλάβει πιο το ωφέλος της ιδιωτικοποίησης
      σίγουρα θα το ζητούσαν οι ίδιοι αλλά νομίζω πως κάποιοι
      στοχευμένα δεν το θέλουν διότι φοβούνται τον υγιή ανταγωνισμό.
      Πιέζοντας τον εκάστοτε δήμαρχο για να το νοικιάσει του λύνεις τα χέρια διότι κ μ@λ@κιες δεν θα χρειαστεί να κάνει από άγνοια,κ ένα σωρό έσοδα θα έχει κ θα φτιάξει με αυτά τα αλλά χωριά της περιοχής
      Μας αλλά κ θα αναπτυχθεί ο τόπος σωστά.
      Φτάνει άλλο όλα στην τύχη ας παραδεχτεί κάποιος επιτέλους
      Ότι δεν είναι ειδικός,βαρέθηκα τους δημάρχους που τα ξέρουν όλα κ μπαίνουν σε θέσεις όπως πχ Λουτρά κ τα κάνουν να μην πω..
      Γιαυτο μια ζωή θα ζηλεύουμε τους έξω

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News