Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Κ. Μητσοτάκης: «Δύσκολη και στενάχωρη μέρα για την Ελλάδα»

"Η κύρωσή της σημαίνει αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας για τους πολίτες των Σκοπίων για πρώτη φορά από ελληνική κυβέρνηση"

«Σήμερα είναι μια δύσκολη, μια στενάχωρη μέρα για την Ελλάδα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τις Πρέσπες. Με μια ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών. Η κύρωσή της σημαίνει αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας για τους πολίτες των Σκοπίων για πρώτη φορά από ελληνική κυβέρνηση».

Εγκαταλείπεται έτσι μια εθνική γραμμή δεκαετιών. Ο κος Τσίπρας είπε «ναι» εκεί που όλοι είπαν «όχι».

«Τους λόγους τους γνωρίζει μόνο ο ίδιος και αυτό μπορεί να γίνει αρχή νέων δεινών, υποστήριξε ο αρχηγός της ΝΔ. «Δυστυχώς τα κομματικά παζάρια και οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησαν του εθνικού συμφέροντος».

2 σχόλια:

  1. Τσάμπα μαγκας εβαλες την ουρα στα σκέλια δεν έκανες τίποτα να αποτρέψεις την κατάσταση μετα σκοπια είστε Όλοι γιουσουφάκια του σορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλυτερα να μη μιλαει η νδ,ενα ψεμα ,παιζει με την πατριδα για την εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News