Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών: «Επικηρύσσουμε - καταδικάζουμε τους πολιτικούς που έβαλαν την υπογραφή τους στο απάνθρωπο ξεπούλημα της Μακεδονίας»

Ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου λέσχης Γιαννιτσών θέλοντας να κατάθεση ελάχιστο φόρο τιμής στο αίμα και στους αγώνες των προγονών μας, για την απελευθέρωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ επικηρύσσει - καταδικάζει και θεώρει απρόσκλητους σε εκδηλώσεις του σωματείου μας όλους τους πολιτικούς της χώρας μας που φέρουν την υπογραφή τους, στο απάνθρωπο ξεπούλημα της ιεράς γης της αιματοβαμμένης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Φίλες και φίλοι

• ο άνθρωπος που φέρει ακέραια την ευθύνη και που θα τον συνοδεύει εσαεί .

• ο άνθρωπος που με την δική του υπογραφή έφερε την αιωνία ντροπή στην χώρα μας .

• ο άνθρωπος που εν γνώση του διέγραψε αγώνες χιλιάδων ηρώων .

Ο άνθρωπος που ΑΝ ΗΘΕΛΕ οι ιστορικοί του μέλλοντος , θα τον μνημόνευαν με ολόχρυσα γράμματα , δυστυχώς όμως δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα . Ο άνθρωπος αυτός είναι σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος
Φωτιάδης Ευστάθιος

Ο αντιπρόεδρος
Σειτανίδης Παναγιώτης

Ο γραμματέας
Σειτανίδης Γρηγόριος

12 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο. Κάποτε η Ελλάδα πρέπει να μάθει αποδίδει ευθύνες εκεί που πρέπει. Και μή μου πουν κάποια αριστερά λαμόγια, ότι αυτό είναι φασιστική νοοτροπία. Φασιστική νοοτροπία είναι μια μικρή πολιτική ομάδα, να ρυθμίζει τις τύχες ενός Έθνους και λογαριασμό να μην δίνει σε κανένα. Και κάτι άλλο. Και οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν έχουν λόγο για την ιστορία του Έθνους και δεν υπάρχουν μόνο για να καλούν στις εκδηλώσεις τους επίσημους κρατικούς φορείς πχ βολευτάδες και να φωτογραφίζονται μαζί τους. Όταν συμβαίνει αυτό βέβαια, οι σύλλογοι είναι πάντα καλοί. Τώρα που δεν τους θέλουν για τους ευνόητους λόγους, κάκιστοι! Πολιτικοί της πλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. '' Επικηρυσσει ''. Απορώ ειλικρινά?? Δηλαδή,
    Αν πάρω βάση την ετυμολογία της λέξης, ο σύλλογος δίνει και χρήματα για τον εντοπισμό των '' δραστων''?? Έχετε ξεφύγει τελείως !!! Το μόνο που μένει είναι να γράψετε '' καταζητουνται''. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει, Κύριοι του συλλόγου. Έχετε χασει κάθε μέτρο και υπόσταση πάνω στον επιτηδευμενο και στοχοποιημενο σχολιασμό.... Ο Νοων Νοείτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. '' Επικηρυσσει ''!
    Προφανώς οι συντάκτες και όσοι ενέκριναν αυτό το κείμενο δε γνωρίζουν τη σημασία της λέξης. Αν τους καλέσει ο αρμόδιος εισαγγελέας-δεν ξέρω αν έπρεπε ήδη να επιληφθεί- το πιθανότερο είναι να κάνουνε κο κο κο. Ως συνήθως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως προείπα 1:52μ.μ. Έχουν ξεφύγει τελείως. Με τέτοιες κοινοποιησεις διωκονται αυτεπαγγελτα αυτοί που τα δημοσιοποιουν, έπρεπε ηδη να παρέμβει εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε επικειρησει χούντα με το γάντι έχουμε τι δε κατάλαβες;

      Διαγραφή
    3. Μπα
      Όταν τα λιμοταγαρα που κυβερνανε έβαζαν αφίσες με κρεμάλες κινήθηκε καμία διαδικασία?

      Διαγραφή
  5. 8:04μ.μ. Αν απαντούσα θα έπεφτα στο επίπεδο σου,μα δε σου κανω τη χαρη.Μα, να χαίρεστε τους εκπροσώπους συλλογών που '' επικυρησσουν''.Μου θυμίζει πρακτικές '' Χουντας''. Και στην τελική τον Οκτώβρη μη τους ψηφίζετε...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παμε ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ να ξυπναμε!!!!ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο σας!ας μαθουν πως ο Μ.Αλεξανδρο μαθαινε ελληνικα απο τον Αριστοτελη και οχι σκοπιανικα η σλαβικα η και γω δεν ξερω τι σκατα πιστευουν πολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΑΡΧΗΣ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενα χαρτομαντηλο παιδιά, ηρθαν οι φασίστε της αριστεράς και νομίζουν οτι θα τρομοκρατούν τον κόσμο, σκουπισε τα σάλια σου κεφάλα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News