Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας: «Με τη Συμφωνία των Πρεσπών προδόθηκαν τα εθνικά ιδεώδη των Ελλήνων»

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας καταδικάζει την τραγική απόφαση της επικύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» των 153 Βουλευτών της Ελληνικής Βουλής, με την οποία προδόθηκαν τα εθνικά ιδεώδη των Ελλήνων και οι παγκοσμίως αποδεκτές απόψεις για την ιστορία της Μακεδονίας.

Την ύστατη στιγμή απαιτούμε τη διενέργεια δημοψηφίσματος που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να εκφράσουμε με ελεύθερο τρόπο την βούλησή μας και να αποφασίσουμε για την πατρίδα μας.

Το ψήφισμα αυτό εγκρίθηκε με την αριθμ. 11/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας στην 5η συνεδρίαση της 25ης Ιανουαρίου 2019.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Φίλιππος Ν. Γκιούρος

3 σχόλια:

  1. Ας μην ωραιοποιούμε τα πράγματα. Αυτοί που παρέδωσαν το όνομα και την Μακεδονία, όπως και αυτοί που δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν αυτό το κακό, θεωρούνται ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Τα περί φασιστοειδή, ακροδεξιοί, καλής γειτονίας,φιλίας με τους γείτονες, ειρήνης των λαών και άλλα κάτι τέτοια εφευρήματα των τσιπραίων και της ομήγυρης του, θεωρούνται προφάσεις εν αμαρτίαις, που δεν ξεπλύνουν από το αίσχος, τους δράστες του εθνικού εγκλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεπιθυμιτοι επισημα με αποφασεις δημοτικων συμβουλιων.να μην μπορουν προεκλογικα να ερθουν στις πολεις μας

      Διαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στο δημοτικό συμβούλιο της Εδεσσας και στους δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν την πρόταση. Ας μην κοροϊδευομαστε, έρχονται εκλογές, οι Έλληνες να ψηφίσουν Έλληνες και όχι ελληνόφωνους.
    Αλλιώς θα δουν την οδό Νίκης να μετονομάζεται σε....Μίρκα Γκινοβα. Τα κόμματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News