Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρας: «Οι επόμενες γενιές θα χρωστούν ευγνωμοσύνη στους Βουλευτές»

«Σήμερα γράφουμε μια νέα σελίδα για τα Βαλκάνια»

«Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική. Η Ελλάδα θωρακίζει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της, την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων, σε δήλωση του στην προσωπική σελίδα του στο Facebooκ και το Twitter.

«Σήμερα γράφουμε μια νέα σελίδα για τα Βαλκάνια. Το μίσος των εθνικισμών, οι διενέξεις και οι συγκρούσεις δίνουν τη θέση τους στη φιλία, την ειρήνη και τη συνεργασία», υπογραμμίσει ο πρωθυπουργός. Τονίζει ότι «οι επόμενες γενιές και στις δυο χώρες θα χρωστούν ευγνωμοσύνη στους βουλευτές που με θάρρος και τόλμη, έβαλαν τα θεμέλια για ένα μέλλον ειρήνης, αλληλεγγύης και αρμονικής συνύπαρξης ανάμεσα στους δυο λαούς».

Ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι «η Βόρεια Μακεδονία που σήμερα γεννήθηκε, θα είναι μια φίλη χώρα. Σύμμαχος και συμπαραστάτης της Ελλάδας στις προσπάθειές της για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη συνανάπτυξη στη περιοχή».

6 σχόλια:

  1. Οι επόμενες γενιές θα θυμούνται εσένα και τους βουλευτές σου σαν εφιάλτες της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πολιτικέ απατεώνα, αν αύριο βάσει αυτών που υπόγραψες, εγερθούν διάφορες αξιώσεις σε βάρος μας, που θα πας; Δεν θα δικαστείς; Να θυμάσαι ότι αυτή η δημοκρατία που εκμεταλλεύτηκες σύντομα θα σε τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφισαμε εναν αθεο ανθελινα ψευτη απατεωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γέλα χαζοχαρούμενε. Εκπλήρωσες το συμβόλαιο. Πήγαινε τώρα να πιεις καφέ, κοροιδεύοντας όλους όσους πολέμησαν για την Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News