Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές - Διαγραφή του Γ. Σηφάκη από μέλος του Συλλόγου

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» Συνεδρίασε την Τρίτη 29/01/2019 και με ομόφωνη απόφασή του, κηρύσσει τους Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στη βούληση του Ελληνικού λαού, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Επίσης, το Δ.Σ., αποφάσισε τη διαγραφή του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη από μέλος του Συλλόγου μας, βασιζόμενο στο Άρθρο 6 του Καταστατικού.

Ο λαός μας νοιώθει πληγωμένος, καθώς η εθνική αντιπροσωπία δεν σεβάστηκε τη βούλησή του και προχώρησε στην ψήφιση μια Συμφωνίας, η οποία πλήττει κατάφορα την ιστορική πραγματικότητα.

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα!

29 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ε! και; Μας παραπέμπεις στον Μαρανζίδη. Μπορούμε να σε παραπέμψουμε σε πολλούς καθηγητές διεθνολόγους που έχουν εντελώς αντίθετη άποψη από αυτόν.

      Διαγραφή
  2. Επιτρέπονται άλλοι αριστεροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφάκη, σε παρακαλούμε να μην είσαι σε καμιά εκδήλωση της Αριδαίας για την Ελλάδα. Το ίδιο και για την κυρία! από Γαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας δουν την τη δημοσίευσή σου(6:43 μ.μ.) οι "Μακεδόνες" των Αλησμόνητων Πατρίδων.
    Εκτός από πατρίδες μένουν αλησμόνητες κι αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σύλλογος είναι αυτό ή εκλογικό κέντρο της Νέας δημοκρατίας. Το έχετε ξεφτιλίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιέμαι σαν πολίτης άλλης περιοχής : ποιους άραγε εξυπηρετούν τέτοιες κινήσεις? Απο ποιους καθοδηγουνται και με ποιο σκοπό? Ειλικρινά είναι θλιβερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σεις μην τους ψηφίζετε, τι προσπαθειτε? Να επηρεάσετε την κοινή γνώμη? Μάλλον έχετε η σας βολεύει να έχετε '' μνήμη χρυσοψαρου''.... Κ. ΣΗΦΑΚΗ πρέπει να είστε πολύ σημαντικός για να ασχολούνται όλοι μαζί σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι πολύ αφρων. Πηγές τελευταία σε κανένα ψυχίατρο; Χαχαχαχα...

      Διαγραφή
  8. Σηφάκη έχεις μούτρα κ γράφεις σχόλια. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο σημαντικός που τον γράψει η ιστορία με μελανά χρώματα ... Εσείς όλοι που σχολιάζεται από πού καθοδηγήστε??Οσο για το ποιον του συλλόγου αγαπητέ κ.αναγνώστη λυπάμαι για το ήθος σου που τολμάς να σχολιάζει αρνητικά έναν πολιτιστικό σύλλογο όποιος κι άν είναι αυτός. Μήπως για τον σύλλογο - εταιρεία που ήδη έχουν συγκροτήσει για την υπεράσπιση των συμφερόντων "των αλύτρωτων Μακεδόνων" και για την εκμάθηση της 'Μακεδονικής γλώσσας " θα είχε να σχολιάσεις τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σηφάκη τουλάχιστον γράψε με το όνομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην δηλητηριάζετε τους πολιτιστικούς συλλόγους για πολιτικά θέματα, άλλος ο σκοπός των συλλόγων και άλλος των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:48 το θεμα δεν εχει να κανει με πολιτικη αλλα με πολιτιστικα θεματα και παραδωση που εινια εις βαρος των συλλογων και της παραδοσης της αυλης πολιτιστικη κληρονομιας αυτο που ψηφισε αυτος,μαλλον αυτος δηλητηριασε τους συλλογους

      Διαγραφή
  12. Ωραίος πολιτισμός.. αίσχος αύριο να διαγράψετε κάποιον που είναι σκουροχρωμος ή δεν πιστεύει τα ίδια με εσάς
    Ντροπή σας !!!!
    Διορθώστε το τώρα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:48 ξυπνα ταγαρι,ρατσισμο παντου βλεπεις οι συλλογοι ειναι πολιτιστικοι,αυτο που ψηφησε αυτος ο λασβιος τους θίγει αμεσα.

      Διαγραφή
  13. Γιατί ανθρωπε μου να είμαι Ο Σηφακης?Δεν έχω δικαίωμα ως πολίτης να υποστηρίζω κάποιον που εκτιμώ και σέβομαι. Ποιο το πρόβλημα σου? Σε ενοχλεί η αλήθεια μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γιατι δεν γραφεις τ ονομα σου; ντρεπεσε;γιατι μαλλον εισαι μονο ενας

      Διαγραφή
    2. Γιατί βρε ανίδεε 11.11 εσυ γράφεις το ονομά σου για να το γράψει ο 10.24? . Πλάκα έχετε ρε

      Διαγραφή
    3. Η μόνη λογική απαναπάν σε αυτα που γράφεις είναι να παίρνεις σε κάθε σχόλιο που κάνει 0.60 το εφαρμόζει αυτό ο ξοφαλτσα καλα,ψαξτο δεν θα χάσεις 0.60 είναι αυτά..

      Διαγραφή
    4. απο το γραφειο του ΣΗΦΑΚΗ γράφουν.. Η κοντή μελαχρινή.. Που σε όλες τις εκδηλώσεις την εχει γλάστρα.. 1200 το μήνα.. Μην πανε χαμενα

      Διαγραφή
  14. Έχετε πάθει εμμονή με τον Σηφακη, οσο κι αν τον πολεμάμε με ανούσια σχολια, ο κόσμος της Πέλλας ξέρει ποιος είναι, δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτεθηκατε κύριοι του συλλόγου με τέτοιου είδους αποφάσεις.Θα επρεπε να είστε πιο προσεκτικοί Κρίμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να προσεξουν δλδ ρε φιλε μη στεναχορησουν τον δικτακτορα σου,??

      Διαγραφή
  16. Είμαστε πολλοί 11:11 να είσαι βέβαιος γι αυτό και θα φανεί τον Οκτώβρη. Μην αγχώνεσαι και σε πιάνει πανικός .. Όλα στην ώρα τους... Και τότε θα τα ξαναπούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας το καλό ....Πω πω έκθεση !!Ενώ εσείς οι δημοκρατικοί ψηφίζεται για μάς χωρίς εμάς. Αυτό θα πεί δημοκρατία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι γραφε γραφε γραφε ελευθερια εχει το Αριδαια και ας το βριζεις παλιομπινε, και μονο το Αριδαια σας ταρακουναει και σας ξενυχταει, μπραβο κυρ Αριδαια σε παραδεχομαι, ολοι οι αλλοι εινα απλως οδοντοκρεμες

      Διαγραφή
  18. οι συλλογοι δεν μπορουν να μενουν αμετοχοι σε ολο αυτο το θεμα,ημαστε πολιτιστικοι συλλογοι ,ασχολουμαστε με την παραδοση και την ιστορια της,με την συμφωνια που υπεγραψε αυτος ο ακατανομαστος δημηουργιτε προβλημα με την παραδοση και την αυλη πολιτιτικη μας κληρονομια ,οποτε δεν εινια δυνατον να μην ασχοληθουν οι συλλογοι,η δημοκρατια πηγαζει απο τον λαο ,οτι και αν θελει ο λαος καλο η κακο,αυτο ακατανομαστε δεν το εφαρμοσες ,την γνωμη του λαου δεν την μετρισες σε λυπαμε γ αυτη την φασιστικη σου συμπεριφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι πράκτορες του Μακεδονισμού ζητούν από τους πράκτορες της κυβέρνησης να ζητήσουν συγνώμη για τα εγκλήματα που έκαναν οι πρόγονοί τους , επίσης κυβερνητικοί πράκτορες εναντίον των προηγούμενων πρακτόρων του Μακεδονισμού που τα έπαιρναν χοντρά πότε από Βούλγαρους, πότε από Σέρβους , πότε από τον Στάλιν.
    Στα Σκόπια ζουν χιλιάδες Μακεδόνες που πλήρωσαν με απώλεια της Ελληνικής υπηκοότητας τις χαφιεδοσυναλλαγές του ΚΚΕ με τις κομμουνιστικές χώρες αλλά κανείς τους δεν απαιτεί αποζημιώσεις κι απόδοση ευθυνών από τους πράκτορες του ΚΚΕ κι από τους πράκτορες των Δυτικών των οποίων οι απόγονοι συνεχίζουν τον παρασιτικό τους βίο στις πλάτες μας. Εμείς παραμένουμε θεατές στις συναλλαγές και τις αλλαξοκωλιές πρακτόρων , θεατές στο δήθεν πατριωτικό θεατράκι τους κι αν χρειαστεί θα μας βάλουν ΕΜΑΣ να πληρώσουμε τα εγκλήματα των χαφιέδων προγόνων τους τώρα που όλοι οι χαφιέδες βρίσκονται στο ίδιο χαρέμι και παίρνουν εντολές από τα ίδια αφεντικά. Η χαφιεφοκατάσταση είναι άριστα παγιωμένη στην Ελλάδα από το 1821.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News