Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Λαογραφικός Σύλλογος Ποντίων Αψάλου: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές, συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της προδοσίας της Ελληνικότητας της Μακεδονία μας

Ανακοίνωση

Στην καρδιά της Μακεδονίας στην Αψαλο του νομού Πέλλας το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του λαογραφικού συλλόγου Ποντίων σύσσωμοι καταδικάζουν τη κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από τους βουλευτές της Ελληνικής Βουλής και δη από βουλευτές του Νομού μας.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη και δυσαρέσκεια, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα της υπεράσπισης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας δεδομένου ότι και οι πρόγονοι μας Έλληνες Πόντιοι, ήρθαν πολύ πριν την ανταλλαγή για να υπηρετήσουν εθελοντικά στον αγώνα της απελευθέρωσης της Μακεδονίας μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος τους (1904-1908). Ο Σύλλογος μας δίνει τον δικό του αγώνα για να κρατήσει ακέραιες τις αξίες, τις παραδόσεις, τα ήθη, την ιστορία και την αγάπη για την πατρίδα Ελλάδα, που μας κληροδότησαν οι Πρόσφυγες ‘Έλληνες Πόντιοι προγονοί μας οι οποίοι κατέφθασαν εδω μετά την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών.

Κηρύσσουμε λοιπόν ανεπιθύμητους τους βουλευτές και πολιτευτές σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις μας καθώς συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της προδοσίας της Ελληνικότητας της Μακεδονία μας.

Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική!!!

7 σχόλια:

  1. Μπραβο στον συλλογο Αψαλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥ λλλλλ ΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΠΡΩΔΩΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΑΨΑΛΟΣ!!ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τολμηστε να δειτε τη εστι Αψαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολιτισμό που διδάσκετε όμως.... Χαχαχαχα, τι να πω, κρίμα!!! Τέτοιες ενέργειες κάθε άλλο παρά τον πολιτισμό πρεσβεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βάλεις όνομα θα μιλήσουμε δημόσια για πολιτισμό.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News