Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Πέλλα: Έλληνες καβγάδισαν με Σκοπιανό και του πήραν τις πινακίδες

Ο αλλοδαπός άνδρας ενώ ανέμενε σε φωτεινό σηματοδότη στην ε.ο. Έδεσσας-Θεσσαλονίκης ήρθε σε αντιπαράθεση για άγνωστο λόγο με Έλληνα έτερο οδηγό

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο Μαυροβούνι Γιαννιτσών στην Πέλλα, με πρωταγωνιστές δύο Έλληνες και έναν Σκοπιανό.

Ο αλλοδαπός άνδρας ενώ ανέμενε σε φωτεινό σηματοδότη στην ε.ο. Έδεσσας-Θεσσαλονίκης ήρθε σε αντιπαράθεση για άγνωστο λόγο με Έλληνα έτερο οδηγό, με τον τελευταίο να τον ακολουθεί μέχρι το σημείο όπου ο Σκοπιανός σταμάτησε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της εθνικής οδού.

Στη συνέχεια ο καβγάς συνεχίστηκε μεταξύ τον δύο, αλλά και ενός ακόμα Έλληνα που βρέθηκε στο σημείο.

Οι δύο ημεδαποί άνδρες στη συνέχεια αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος του Σκοπιανού, με την αστυνομία να καταφθάνει στο σημείο και να προβαίνει στις συλλήψεις των τριών ανδρών.

Οι εμπλεκόμενοι στον διαπληκτισμό αλληλομηνύθηκαν, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα του διαπληκτισμού δεν φαίνεται να είναι ρατσιστικά. 

---
Πηγή: voria.gr

24 σχόλια:

  1. Ας έκαναν ότι κοιμούνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν μια ακτιβιστική ενέργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα ρε παιδιά; από την αρχή του άρθρου διαβάζω Έλληνας/-ες vs 'Σκοπιανό', αλλά δεν υπάρχουν ρατσιστικά κίνητρα. Να το λέμε και το προφανές κάπου κάπου, ε. Αφού το γράφεις που το γράφεις το άρθρο, γιατί νομίζεις ότι μιλάς σε ανθρώπους κατώτατης νοημοσύνης; Γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σειγα ρε ανοτατει νωιμοσηνι, σιγα ρε Αεισταοιν, σιγά ρε γκιούμη

      Διαγραφή
  4. Καλά τον ΚΆΝΑΝ εδω ειναι Ελλάδα Κ πρέπει Ν σεβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από IQ πώς πάμε; 3.05;

      Διαγραφή
    2. αν πας εκει κ σου κανουν τα ιδια, θα εχεις την ιδια αποψη ?

      Διαγραφή
    3. 3.05 βαζω στοιχημα πως το βρακι σου ειναι σκατομενο

      Διαγραφή
    4. Ρε φίλε 5:57 ειναι το ιδιο; Δεν σου χάρισαν εσένα ιστορία, γλώσσα, εθνότητα. Αυτοί δεν μας κλέβουν ιστορία, κληρονομιά, όνομα, μνημεία; Τόσα χρόνια δεν προπαγανδίζουν και διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα; Τί θέλεις να τους υποδεχτούμε με αγάπη; Να τους κερνάμε και φοντανακι; Κοψε λίγο το καζίνο. Έχει και στην Θεσσαλονίκη...

      Διαγραφή
  5. Δεν φταίει ο απλός ο κόσμος η προδοσία έχει 153 ονόματα και 2 εδώ στην Πέλλα. Μάλιστα η μία είχε και απορίες πως κατέβηκε τόσος κόσμος στα συλλαλητήρια την πείραξε πολύ φαίνεται η παρουσία των Ελλήνων.
    Ας μα πει αυτή που βρίσκει τα χρήματα και πάει στα καλύτερα κομμωτήρια της Βουκουρεστίου και πως ψωνίζει τα πανάκριβα συνολάκια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογικά δεν θα του άρεσαν το χρώμα απο τις πινακίδες για αυτο ήθελαν να τις βγάλουν λογικα οχι οτι ειναι κολλημένα φασιστακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν δεν τους πουλησε μαγκια ο ανθρωπος τοτε μιλαμε για φασιστόμουτρα, απαραδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω εμαθα πως ειχε σημαια του ολυμπιακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επομένως καλά κάνουν κάποιοι πριν από μας, χωρίς εμάς, να μας βαφτίζουν όλους Μακεδόνες και έτσι να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Έλληνας οδηγός είχε μέσα στο αυτοκίνητο μπλέ σημαία της Μακεδονίας.
    Στα φανάρια ο Σκοπιανός πήγε δίπλα και του έκανε χειρονομία με το μεσαίο χάκτυλο, τότε ανάψανε τα αίματα και τον κυνήγησαν μέχρι το Μαυροβούνι. Εγώ ήμουν απο πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...γιατί δεν σε πιστευω; γιατι νιόθω οτι εισαι βρωμερό χρυσαυγουλο;

      Διαγραφή
    2. Γιατί με κάνεις και πιστεύω ότι είσαι αριστεροφασίστας και προδότης. Δώσε το μέιλ σου να σου στείλω φώτο βλαξ.

      Διαγραφή
    3. και καλα κανεις 10.02 να πιστευεις οτι θελεις, αλλωστε στη δημοκρατια (αν την ξερεις) επιτρεπετε να λες οτι θες, απλα θελω να μ επιτρεπεις κ εσυ να λεω τη γνωμη μου, κ εγω δε σε ειπα βλακα σε ειπα χρυσαυγουλο, οσο για το φαξ θα σου στειλω αλλα στη φωτο ναχεις κλειστο το στομα γιατι σαν να μου βρωμαει η ανασα σου.

      Διαγραφή
    4. Αυτόπτης μάρτυρας.28 Ιανουαρίου 2019 στις 7:28 μ.μ.

      Ρε ξευτίλα αριστεροφασίστα πρώτος με αποκάλεσες βρωμερό .....
      και ζητάς και τα ρέστα. Αλλά εσείς οι αριστεροφασίστες κουμουνιστές το άσπρο το κάνετε μαύρο και δεν έχετε γνώση του τι λέτε. Για πια δημοκρατία μιλάς ρε μπίθουλα που εγώ ανέφερα το περιστατικό όπως έγινε και εσύ με έβρισες στα καλά καθούμενα.
      Προδότη της πατρίδας κατσιαπλιά. Αλλά θα μάθω ποιός είσε ρε.

      Διαγραφή
    5. Αν θες να μαθεις μπινε χρυσαυγιτη ελα στα ταξι στη Σκυδρα και ζητα τον Μανο, αν εχεις ορχεις ελα σε περιμενω.

      Διαγραφή
  11. Τι φταιει ο σκοπιανος που οι πολιτικοι μας επετρεψαν διαχρονικα απο το 1950 εως σημερα να διδασκονται οτι ειναι μακεδονες.οταν περνατε τα λεφτα απο τις αποσυρσεις των ροδακινων δεν το σκεφτοσασταν το θεμα.οταν οι λαρισαιοι και ολοι οι αγροτες κοβανε για δυο μηνες την ελλαδα στα δυο δεν ασχολιομασταν με την μακεδονια αλλα με το γιατι κοβοντουσαν οι επιδοτησεις.οταν μια μια οι χωρες τους αναγνωριζαν σαν μακεδονια δεν καναμε εμπαργκο στα προιοντα τους.αναψυκικα γαλατα αυτοκινιτα κα.τωρα αντε πανε μια βολτα στο φλαμιγκο να περασεις καλα και ασε την δοξα σ αυτους που πολεμησανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γελάνε και οι πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News