Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ουράνιο Τόξο: «Είμαστε μέλη της εθνικής μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα»

Οπως αναφέρει ο Βοσκόπουλος: «τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά στο κόμμα ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ προτίθενται να βοηθήσουν την Ελλάδα στην «ιδεολογική της μεταρρύθμιση σχετικά με τη σύγχρονη Ελληνική εθνική ταυτότητα»

Λίγες ώρες πριν από την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος «Ουράνιο Τόξο», Παύλος Βοσκόπουλος, με ανάρτησή του τονίζει ότι υπάρχει «εθνική Μακεδονική μειονότητα στη βόρεια Ελλάδα» κι ότι αυτός είναι μέλος του.

Οπως αναφέρει: «τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά στο κόμμα ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ προτίθενται να βοηθήσουν την Ελλάδα στην «ιδεολογική της μεταρρύθμιση σχετικά με τη σύγχρονη Ελληνική εθνική ταυτότητα».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου:

«Και μετά την επικύρωση της Συμφωνίας στην Ελληνική Βουλή και το ανάλογο Νατοϊκό Πρωτόκολλο ώστε η γειτονική χώρα θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ σύντομα…»σφραγίδα» σταθεροποίησης της χώρας στη περιοχή…

Εμείς τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά στο κόμμα ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, είμαστε ανοιχτή και με καλή διάθεση να βοηθήσουμε τη χώρα μας την Ελλάδα να κάνει την ιδεολογική της μεταρρύθμιση σχετικά με τη σύγχρονη Ελληνική εθνική ταυτότητα.

Ακόμη και τους Βορειοελλαδίτες συμπολίτες που θέλουν να επιθυμούν να δηλώνουν Έλληνες-Μακεδόνες με ελληνική εθνική συνείδηση, είμαστε ικανοί και αυτούς να τους βοηθήσουμε να προβληματιστούν για το εθνικό τους (μας) αφήγημα-Ευαγγέλιο που χρόνια ακούνε…

Αυτοί Έλληνες-Μακεδόνες αν το επιθυμούν, (στο εξωτερικό είναι απλά Έλληνες), εμείς Μακεδόνες-Μακεδόνες ως μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα. Όλοι βέβαια Έλληνες πολίτες.

Όπως λέμε Καρέτα-Καρέτα, επίσης ως τελευταίοι των Μοϊκανών και «Τοξότες» ταυτόχρονα, ενεργά βοηθάμε την Ελλάδα να απαλλαγεί από τα εθνικά της κόμπλεξ μεταξύ αυτών το Μακεδονικό.

Со здравје…Με τις υγείας σας.»:-)

14 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίτε εσείς εσείς το λέτε και ξέρουμε τι είστε η ελληνοφωνη κυβέρνηση είναι το θέμα τι κανει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα μυαλά που έχετε μιά ζωή θα είστε μειονότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη δεν είδαμε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε γλέντια!!!!! Θα μας δώσουν χρήμα ανάπτυξη και πετρέλαιο ντούπ που ντούπ να το χρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ουράνιο τόξο είναι αντίθετο στην συμφωνία ακριβώς γιατί οι Σκοπιανοί δέχονται , μέσα από την συμφωνία, ότι δεν υπάρχει καμιά μακεδονική μειονότητα στην χώρα μας.
    Σιγά σιγά θα βλέπετε τα καλά της συμφωνίας όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βανταρσκεοι και Βαρντασκεϊσες ξερετε πολυ καλα οτι Μακεδονες δεν θα γινετε ποτε. Σας το λεει κι ο καθρεπτης σας καθε μερα που κοιταζοσαστε. Απο μεσα σας τρεμετε σαν το ψαρι γιατι οταν ο Ελληνικος λαος παρει την κατασταση στα χερια του θα αφανιστειτε εν μια νυχτι. Τωρα που εχετε μια προστασια δηλωστε οτι θελετε, αλλα μην τα ξεχασετε μετα.Ολα εδω πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βανταρκα η βαρνταρκα λεγετε ο ποταμος Αξιος, επομενος παλι χαμενος εισε γιατι ο Αξιος πηγαζει απο την ακατανομαστη χωρα και εκβαλει στην Μακεδονια.Η γελοιοτητα σας δεν εχει ορια..

      Διαγραφή
  8. Σήμερα έχει γλέντι το ουράνιο τόξο σε γνωστό μαγαζί στην ορμα για να πανηγυρίσει την συνφωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου ειπε ρε βλακα οτι εμεις του ουρανιου τοξου-VINOZHITO πανηγυριζουμε, για εμας ειναι μια ακομη μαυρη μερα στην ιστορια του μακεδονικου λαου.

      Διαγραφή
    2. Μακεδόνας θα είσαι βλάκα μόνο αν η μάνα σου πήγενε με Έλληνα

      Διαγραφή
  9. Bρηκες και συ τροπο για κονομα.
    Σεποσα κοροιδα το παιζεις προεδρας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News