Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Τι συμβαίνει με τους επίδοξους υποψηφίους Δημάρχους της Κεντροαριστεράς στο Δήμο Αλμωπίας

Ανακοίνωση

«Κινούμενη άμμο» θυμίζει η κατάσταση σε αυτό που ονομάζουμε Κεντροαριστερά στο Δήμο Αλμωπίας.

- Ο ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είχε προαναγγελθεί ότι θα ανακοινώσει επίσημα μέχρι σήμερα Κυριακή την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο, η ανακοίνωση αναβλήθηκε. Ο ίδιος σε συνομιλίες ξεκαθαρίζει ότι «δεν κάνει πίσω».

- Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ βρίσκεται σε διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίου και προσπαθεί να πάρει με το μέρος του όσο περισσότερα στελέχη του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Πασόη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία δημόσια δήλωση ή τοποθέτηση.

- Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ μετά και τη δημόσια στήριξη που εισέπραξε από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη, είδε πολλά στελέχη του να τον εγκαταλείπουν. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη δυστοκία στη συγκρότηση ψηφοδελτίου και δεν αποκλείεται να κάνει πίσω.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, είναι γεγονός ότι κανένας επίδοξος υποψήφιος δεν έχει προχωρήσει σε μια δημόσια δήλωση ή τοποθέτηση με την οποία να εκφράζει αυτή την επιθυμία του, παρότι βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Ο χρόνος θα δείξει…

19 σχόλια:

  1. Μα γιατι να φυγουν τα στελεχη του Πασοη?????
    Τι κακο εχει η στηριξη????
    Περιμενετε και θα δειτε υποψηφιοτητα φιλοσκοπιανη.
    Νωρις ειναι ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μπαγκη ζεσταινει τι μηχανες με "μακεδονικο μερακι"

      Διαγραφή
    2. ποιος Πασοης ρε παιδια? ο κατα λαθος Δημαρχος? ελεος δηλαδη, ποσο πισω να μεινει ο Δημος?

      Διαγραφή
  2. τι εγινε Σακη; σημερα περιμεναμε ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την άλλη τετραετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άλλοι τρεις (Μπίνος, Μπάτσης, Στεφανίδης-Ζαβιόν) τι κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΘΑ ΘΑΘΑ ΘΑΘΑ,
    ΘΑ ΘΑ ΘΑΘΑ ΘΑΘΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ποιον αρχηγο ναρθει στο Δημο αγαπητε μου; με τον Πασοη; να γελανε και οι πετρες; Νικο κατεβα δυνατα και μακρια απο κοντοπουτανους.

      Διαγραφή
  9. Aν συνεχίσεις να μη βάζεις τα μη υβριστικά, αλλα της μη αρεσκείας σου, σχόλιά μας θα τα βάζΟΥΜΕ σε όλα τα άλλα μπλόγκ της περιφέρειας με την σημείωση οτι εσύ αρνήθηκες να τα βάλεις στο μπλόγκ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σούλεγα στ αρχ.... μας αλλα δεν στο λέω, και αφου το λες γιατί δεν το κάνεις;

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕΣ 4.06, ΑΝΩΝΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ ΒΛΗΜΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News