Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Π. Ζέρζης: «Μία ομάδα "πρόθυμων" Βουλευτών επικύρωσε τη Συμφωνία των Πρεσπών»

"Να συνεχίσουμε να διδάσκουμε στις νέες γενιές την ιστορία του τόπου μας"

Την αγωνία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων (70% και πλέον του συνόλου των πολιτών) των προηγούμενων ημερών διαδέχτηκε η θλίψη, η οργή και η αγανάκτηση.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς, συνεπικουρούμενη από μία ομάδα ''πρόθυμων'' βουλευτών επικύρωσε τη ''Συμφωνία των Πρεσπών'', ακολουθώντας αδικαιολόγητη μεθόδευση και περισσή βιασύνη.

Άλλη μια λανθασμένη θέση της Αριστεράς στο ζήτημα της Μακεδονίας, κόντρα στο λαϊκό αίσθημα.

Άμεσα, δυστυχώς, ακολούθησε και η επικύρωση της συμφωνίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Και τώρα....

Πιστεύω πως πρέπει γρήγορα όλοι μας να ανασυνταχθούμε και με ψυχραιμία να σκεφτούμε δράσεις και ενέργειες που θα αναλάβουμε, ο καθένας από το μετερίζι του, έτσι ώστε να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες που είναι βέβαιο πως θα προκύψουν από αυτήν την εθνικά επώδυνη Συμφωνία.

Και πάνω απ' όλα, να συνεχίσουμε να διδάσκουμε στις νέες γενιές την ιστορία του τόπου μας... Ποιος ήταν ο Φίλιππος, ποιος ο Μέγας Αλέξανδρος, γιατί η Μακεδονία είναι Ελλάδα...

Πέτρος Ζέρζης
Περιφερειακός Σύμβουλος

17 σχόλια:

  1. Αρε ζερζη να διδάσκεις ιστορία τις νέες γενιές αλλά να τους λέτε την ιστορία όπως είναι και όχι όπως την παρουσιάζει το ελληνικό κράτος.Αν μπορείς να εξηγήσεις στην νέα γενιά για τους συγχωριανούς σου που στον εμφύλιο εκδιώχθηκαν και δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω ως μη Έλληνες το γένος ενώ αδέλφια τους είναι εδώ στην ελλαδα ντροπή και μόνο ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη την καραμελα της εκδιωξης να την λετε οι ιδιοι σας στον εαυτο σας για να παρηγοριεστε. Θα εφευγε ο δικος μου αδερφος και δεν θα εκανα τα παντα να τον φερω πισω οταν τα πραγματα καλυτερευαν????? Δυο τινα συμβαινουν μαλλον. Ή ηταν καλυτερα εκει απο οτι εδω ή δεν τους θελατε πισω οι ιδιοι για δικους σας λογους.

      Διαγραφή
    2. ΟΣΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΕΣΥ ΘΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ρε ντουβάρια
      Σηκωσατε κεφάλι και μιλάτε για διωγμένους και καλά ΈΛΛΗΝΕΣ ??

      Διαγραφή
    4. δηλαδη8:59 παραδεχεσαι οτι δεν ηταν ελληνες οσο για τον 8:34 αν δεν γνωριζεις αστο καλυτερα, ασχολησου με το κυνηγητο αυτοκινητων με μακεδονικες πινακιδες.

      Διαγραφή
    5. παπαριες λετε, το 1962-63 γυρισαν πισω ολοι οι ποντιοι που την ειχαν κανει, τοζησα στην οικογενια μου, στην Αριδαια ξερω 4 ονοματα, οι ντοποιοι δεν γυρισαν, το γιατι το ξερετε ολοι.

      Διαγραφή
  2. Και ο περιφερειαρχης κεντρικης Μακεδονιας εσκιζε τα ρουχα του απο τους αγωνες του μαζι με ολους σας βεβαια. Πηγατε στα συλλαλητηρια μαζι με τον κοσμο. Για να ερχεστε κοντρα με τους ομοιους σας σας ψηφισε ο κοσμος για να ειστε απεναντι στους προδοτες εμπρακτα.Οχι να πηγαινετε για την σελφι στο Συνταγμα. Δεν ειδα κανεναν απο σας να πιανει απο τα πετα τον Σηφακη ή την Τζακρη να τους ταρακουνα για να ξυπνησουν.Αν το εκανε ο απλος κοσμακης θα σαπιζε στην φυλακη με την κατηγορια του φασιστα. Μην απορειτε λοιπον σε λιγο καιρο που θα δειτε τον Βελοπουλο και την Χρυση Αυγη στα υψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον περιφερειαρχη υπαρχη δικαιολογια, μπορει να τον ακουμπουσε καποιος και να λερωνοταν ο ανθρωπος, η να εβρεχε και να χαλουσε την κομη, αλλα για τον Ζερζη εχω να πω οτι ειναι απ τους καλυτερους δημαρχους που περασαν.

      Διαγραφή
  3. Πέτρο που εισουν τόσο καιρό!? Πως ακριβώς αντέδρασες στη συμφωνία? Δεν σε είδα πουθενά να είσαι Αθήνα .,Θεσσαλονίκη Αριδαία κτλ. Τόσα χρόνια πίσω σου είμαστε και συ έχεις κρυφτεί τώρα που σε θέλαμε μαζί μας. ΦοβήθηκεΣε να μιλήσεις πριν την υπογραφή της συμφωνίας. ΦοβήθηκεΣε μη σε μαλωσει ο Μητσοτάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ακόμα δεν κατάλαβα. Η ΝΔ ήταν υπέρ του ονόματος ή όχι. Τόσο καιρό ΝΔτη δεν άκουσα να φωνάζει. Τώρα διαμαρτύρονται Ζέρζης Καρασμάνης κλπ Τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως να καταλάβεις, ειδες ποτε χρυσαυγίτη να του κόβει; κλούβιο κεφάλι εχετε.

      Διαγραφή
    2. συριζαιος ειναι ρε οχι χρυσαυγουλο, γι αυτο δεν καταλαβε, μυαλο βοδιου εχει

      Διαγραφή
  5. Πέτρο μην μπαίνεις στο τρυπάκι του Σαμαρά. Καλά κράτησες αποστάσεις μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρατα μας ρε σαλιαρη συριζαιε που θα υποδειξεις εσυ τι θα κανει ο Ζερζης.

      Διαγραφή
  6. ποια είναι η άποψη του Ζέρζη για το όνομα; είναι υπέρ της λύσης με σύνθετη ονομασία ή όχι; Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, τι περιμενατε την υπογραφή της συμφωνίας για να βγείτε από την αφανεια? Εμφανίζεστε σαν την '' Λερναια Ύδρα '' ως Σωτήρες του Έθνους. Ο Λαός θυμάται, κρίνει και αποφασίζει. Μείνετε εκεί που ανήκετε στο παρελθον γιατί το μέλλον ειναι Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News