Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ξανά στην πρώτη γραμμή ο Νίκος Θωμαΐδης

Όσον αφορά στο Νίκο Θωμαΐδη, πρόκειται για έναν άνθρωπο που διαχρονικά έχει δώσει μάχες για την παράταξη

Τη νέα σύνθεση του κεντρικού οργανωτικού της σχήματος, ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ. Ανάμεσα στα ονόματα που συμμετέχουν στο νέο σχήμα, είναι και αυτό του Νίκου Θωμαΐδη από την Πέλλα.

Συγκεκριμένα, ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Εργαζόμενων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Μία θέση ιδιαίτερα σημαντική, η οποία δίνει στο Νομό μας μία ουσιαστική εκπροσώπηση μέσα στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ.

Όσον αφορά στο Νίκο Θωμαΐδη, πρόκειται για έναν άνθρωπο που διαχρονικά έχει δώσει μάχες για την παράταξη. Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, ήταν υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας, ενώ ήταν και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής. Είναι από τους ανθρώπους που έχουν ασκήσει εντονότατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους Βουλευτές του Νομού Θ. Τζάκρη και Γ. Σηφάκη.

6 σχόλια:

  1. μπραβο Νικο ετσι οπως κι ο Μαρινάκης πληρώνει τα γραφεία της Ν.Δ. για να κοβει και να ραβει το λαμογιο, μπραβο Νικο τον Μαρινακη και τα ματια σας, εμεις τα παοκια δεν ξεχναμε να τους χαιρεστε....και ειμαστε πολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Έπρεπε να τον κάνουν '' κριτή Κομμάτων και Βουλευτών '' Είναι η μόνη θέση που του αρμόζει....Αξιος!!!!Θωμαιδη ετοίμασε τις Πολιτικές φανφαρες σου, έτσι κι αλλιώς Αντιπολιτευση σε βλέπω πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο Νικο καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προβλεπω συμπολιτευση νουδου συριζα πασοκ για να μη βγει η χ.α κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα μάλιστα. Σωθήκαμε.Με θωμαϊδη και Μητσοτάκη ο λαός θα φάει με χρυσά κουτάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News