Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής. Νίκο Βούτση, ότι υπερψηφίστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι το «ναι» απέσπασε 153 ψήφους, έπειτα από τη σχετική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε μετά από μια έντονη συζήτηση στην Ολομέλεια, με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπά «κόκκινο» κατά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε το βίντεο:
.

8 σχόλια:

  1. Να σας κοπουν τα χερια προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι προδότες, είναι αριστεροί. Οι άλλοι είναι πρόθυμοι καρεκλοκολλημενοι. Είναι απλά τα πραγματα

      Διαγραφή
  2. Τελικά η προδότες ήταν 301 θα ταπουμε πολλοί γρήγορα στις κάλπες καλό όλους τους Έλληνες να κανουμε οικονομικο εμπάργκο στους Σκοπιανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεκινωντας με την απλη αναλογικη,φτασαμε στο αποφασιζω και πρατω κατα της πλειοψηφιας του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόλυτη ξεφτίλα έχει όνομα την λένε συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμπαρκο ολοι αδελφια[ 7.000 αμαξια στο καζινο την εβδομαδα, 17.000 αμαξια για ψωνια, βενζινη και αεριο, 650 ατομα καθε εβδομαδα για οδοντατρικες παρεμβάσεις, το 2018, 4.510 αμαξια εχουν επισκευαστή σε μηχανές η λαμαρινοδουλιές ] το άλλο που βρίσκεται και χαρά ανάμεσα στα πόδια σας κατα τα άλλα θα κάνετε εμπάρκο ουουουουουου να μου χαθ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο και να γαυγιζεις εισαι τελειωμένος, θα ντρεπεσε να περπατάς σαλιάρη

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News