Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Συνέντευξη του Δημάρχου Αλμωπίας στην ΤV100: Ηχηρά μηνύματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πέρξ» της ΤV100 και τη Δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου, παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Ο Δήμαρχος μίλησε για την πρόταση που κατέθεσε στην ΚΕΔΕ για παραίτηση όλων των Δημάρχων της χώρας ως αντίδραση στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Παράλληλα, τόνισε ότι οι πολίτες της ακριτικής Αλμωπίας είναι στεναχωρημένοι και νιώθουν αδικημένοι για αυτή την εξέλιξη του εθνικού μας θέματος.

Όσον αφορά στην παραχώρηση των ταμειακών διαθεσίμων στην ΤτΕ ανέφερε ότι οι Δήμοι θα αρνηθούν.

Τέλος, δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News