Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ανατροπή! Δεν παραιτείται ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος - Τι του ζήτησε ο Πρόεδρος της Βουλής

Του ζήτησε να μείνει για πέντε ημέρες ακόμα μέχρι να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Δεν υπέβαλλε τελικά την παραίτησή του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ο Νίκος Βούτσης του ζήτησε να παραμείνει για λίγο για να ψηφιστεί και το Πρωτόκολλο κύρωσης της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τι δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος για την μη παραίτησή του. Δείτε την δήλωση.

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Βουλή. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ο οποίος διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι σήμερα θα παραιτηθεί, τελικά θα μείνει προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του Πρωτοκόλλου Ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Παπαχριστόπουλος έφτασε στη Βουλή με την παραίτηση ανά χείρας και μπήκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Όμως λίγο μετά τις 12 βγήκε από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και ανακοίνωσε ότι ο κ. Βούτσης του ζήτησε να μείνει βουλευτής για λίγο ακόμα.

Του ζήτησε να μείνει για πέντε ημέρες ακόμα μέχρι να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής να μην παραιτηθώ για πέντε μέρες, για να κυρωθεί το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ της πΓΔΜ. Αφήνω κατά μέρος τα προσωπικά και θα παραιτηθώ σε πέντε μέρες, το πολύ, μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου. Δεν είμαι ήρωας, δεν κάνω εξυπηρέτηση σε κανέναν», είπε βγαίνοντας από το γραφείο του Νίκου Βούτση ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Δείτε την δήλωση του Θανάση Παπαχριστόπουλου:  

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωνε: «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου».

11 σχόλια:

  1. Αυτοί μας κυβερνάνε. Άνθρωποι ευκαιριακοί, της αρπαχτής, της καραγκιοζοπαράγκας και της ρεμούλας. Πρόεδρος της βουλής είναι δυνατόν να παρεμβαίνει στην παραίτηση βουλευτή; Θέατρο κατάντησε η βουλή με ηθοποιούς καραγκιόζηδες. Ντρέπομαι για τη δημοκρατία της Χώρας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί μας κυβερνάνε. Άνθρωποι ευκαιριακοί, της αρπαχτής, της καραγκιοζοπαράγκας και της ρεμούλας. Πρόεδρος της βουλής είναι δυνατόν να παρεμβαίνει στην παραίτηση βουλευτή; Θέατρο κατάντησε η βουλή με ηθοποιούς καραγκιόζηδες. Ντρέπομαι για τη δημοκρατία της Χώρας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τετοια καταντια της βουλης δεν ξαναδα, ειναι πραγματι στη χειροτερη φαση της, ανθρωποι ξεφτιλες κ εγω ντρεπομαι για την αηδια που επικρατει, εμετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποτε τα παντελονια τα φορουσαν οι αντρες.εχει καταντησει τσιρκο η βουλη με 300 πιθκους να κανουν κολοτουμπες εναν προεδρο δημοκρατιας κολοτουμπας κι αυτος και εκατοντανες ανωτατους στρατιωτικους να ρουφανε τις συνταξεις τους και να μην επιβαλουν την ταξη να μην υπερασπιζονται την πατριδα.καταντια.δεν αξιζετε να λεγεστε απογονοι ελληνων.λυπαμαι για την σαπιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΡΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΩΤΑ Η ΕΙΚΟΝΑ,ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ.Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ.ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΦΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ CIA.ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΘΥΜΟ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ο Παπαδόπουλος ήταν ο πιο δημοκρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ " 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ "

      Διαγραφή
    2. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ, ΑΠ' Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ,
      "ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥ....ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ"

      Διαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΘΑΘΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News