Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Μεγαλοοικονόμου: Έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ και απειλεί να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είπε σκέφτεται να παραδώσει την έδρα της και στις επόμενες εκλογές να μην “κατέβει” με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με δικό της κόμμα

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε την έκπληξη. Βγήκε απ' το μαντρί και πήγε στον ΣΚΑΙ. Έσπασε με λίγα λόγια το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα απειλεί να φύγει απ' το κόμμα.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή “Αταίριαστοι” και δημιούργησε εντυπώσεις και μόνο με την απόφασή της αυτή να σπάσει το εμπάργκο που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ… Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση όμως δημιούργησαν οι απαντήσεις της αφού δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ και όχι δικό της και πως εάν θέλει το κόμμα μπορεί να τη διαγράψει…

Όπως είπε μάλιστα σκέφτεται να παραδώσει την έδρα της και στις επόμενες εκλογές να μην “κατέβει” με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με δικό της κόμμα…

Όπως είπε μάλιστα έφυγε από την Ένωση Κεντρώων, έμεινε έξι μήνες ανεξάρτητη βουλευτής και στη συνέχεια, πριν έναν χρόνο από σήμερα πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Πήγε σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση μετρούσε 153 και έγινε το 154, οπότε όπως τόνισε, δεν μπορεί κανείς σήμερα να πει ότι είναι το 151 και πως θα δημιουργήσει πρόβλημα.

6 σχόλια:

  1. Τζαμπα χαίρεσαι Σταυράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αλλά 20 χρόνια στην κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ.ΝΑΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ,ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!ΩΧΡΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περιμενεις απ το τσιρκο ΜΕΝΤΡΑΝΟ και απ το θεατρο της κακιας ωρας των πολιτικων μας... που παιζουν το εργο ...ξεφτιλα του Εθνους και της χωρας..ΛΟΓΟ κανεις δεν θα δωσει !! Το συνθημα τους ειναι Σημερα εγω ...αυριο εσυ...!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News