Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ανακοινώθηκαν οι 8 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Χρήστου Γιαννούλη στην Πέλλα

Ανακοίνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τους οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Στη γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας, σε θερμό και πανηγυρικό κλίμα, παρουσία των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Θεοδώρας Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη, οι υποψήφιοι σύμβουλοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές του Μαΐου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης τόνισε: «Αναγνωρίζω στους περιφερειακούς συμβούλους της Πέλλας γενναιότητα. Είμαι ευγνώμων και σέβομαι απεριόριστα την προσπάθεια τους να βγούνε μπροστά σε μία μάχη όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσουν ψήφο, σταυρό και ελπίδα. Σε έναν αγώνα στον οποίο καλούνται να μεταδώσουν αλήθειες, έχοντας απέναντί τους μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία ψέματος, λοιδορίας, παραπληροφόρησης, διαστροφής της πραγματικότητας ακόμα και στοχευμένης συσκότισης».


Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα σημαντικά προβλήματα που επί δεκαετίες ταλανίζουν την περιοχή, με βασικότερο αυτό του οδικού δικτύου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε:

«Είναι ιστορική η ανάγκη και το καθήκον να δώσουμε αυτή την μάχη για τις επόμενες γενιές. Για να είμαστε σε θέση να δώσουμε απαντήσεις σε όσους δικαίως οργίζονται για το γεγονός ότι χρειάζονται μιάμιση ώρα για να έρθουν από τη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα, όταν χρειάζεται πια μία ώρα για να πάει κάποιος από τη Θεσσαλονίκη στο Μέτσοβο. Να δώσουμε απαντήσεις στους καλλιεργητές που παραπονούνται ότι δεν έχουν λάβει ακόμα αποζημιώσεις από την περσινή καταστροφή στα κεράσια και να κάνουμε γνωστή την ασύρματη και ψηφιακή μετεωρολογία που μπορεί να προσφέρει ένα πολύ σημαντικό όπλο στους αγρότες της Πέλλας».

«Από τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο μας προκύπτει ένα συμπέρασμα: Κοιτάμε Μπροστά, κοιτάμε ψηλά με ελπίδα, μία έννοια που δεν έχει σβήσει από την πολιτική ρητορεία της Αριστεράς και το δικαιούται. Είμαστε συνοδοιπόροι με όλους όσοι θέλουν να δουν τον τόπο μας σύγχρονο και ανεπτυγμένο», κατέληξε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» είναι:

Γκαβανίδου Χρύσα, υπάλληλος Α.Τ.Ε.Ι.Θ.
Κυριακού Ευάγγελος, δημοτικός υπάλληλος
Κωστοπόλου Αικατερίνη, χορογράφος
Παπαδόπουλος Γεώργιος, πυροσβέστης
Σγορούδης Γεώργιος, λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας
Σεμερτζίδου Άννα, φιλόλογος
Σταυρίδης Γιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας
Τσιτερίδης Αναστάσιος, έμπορος

14 σχόλια:

  1. ντροπη σε ολους που συντασοντε με αυτους που προδοσαν την μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχχχ! Ανατριχιασα!
    Τι πατριωτικα που τα λες κοπελαρα μου!
    Και εξαιρετικα ελληνικα!
    Ποσα χρονια εισαι στην Ελλαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος αυτός αποκάλεσε όλους όσους δεν θέλουν τη συμφωνία φασισταριά Αποτέλεσμα. 10 αστυνομικούς να απασχολεί για την προσωπική του ασφάλεια. Και ερωτώ εγώ: Αν ήταν άλλου κόμματος θα του έδιναν τόσους για πάρτη του. Όχι φυσικά. Άλλοι πολίτες δεν κινδυνεύουν; Έχουν προσωπική ασφάλεια; Αυτή είναι η πολιτεία της γιαλανζί αριστεράς.
    Τώρα για όσους φωτογραφίζονται μαζί του έχω να πω, πως μόνο θλίψη μου προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι θλιμμενη; Η βροχη θα φταιει.
      Μπαζεις απο καπου.

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή καινουρια.
    Και από που μας ήρθες καλή μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι όμως ο απλός κοσμάκης έφαγε ψωμάκι με το ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι παπανδρέου τι μητσοτάκης? τι φώφη ? όλοι βολεμένοι είναι τόσα χρόνια και θέλουν πάλι καρέκλα? λέω εγω τώρα ο ταπεινός που γέρασα να τους βλέπω τόσα χρόνια ξανά και ξανά οι ίδιοι...δεν χορταίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με όλους αυτούς σίγουρα κοιτάμε μπροστά. Να ζήσει η ΕΡΤ3 κι εμείς να
    πληρώνουμε για να προβάλουν τις απόψεις τους όλοι οι κρατικοδίαιτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΓΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΧΕ ΧΕ !!! ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα που είσαι ρε; Σε ξέχασαν γιατί άραγε;;;γι αυτό κορίτσι μου πρέπει να μένεις ταπεινή γιατί σε βαρεθήκαμε με την μύτη ψηλά! Πάρε να έχεις τώρα! Με αγάπη από εμένα για σένα έτσι για την απεριόριστη συμπάθεια που τρέφεις στο πρόσωπο μου ! Όλα εδώ πληρώνονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που γράφεις αυτά με τον τρόπο που τα γράφεις θεωρείς πως είσαι ταπεινός-νη; Ακολούθησε την συμβουλή σου.

      Διαγραφή
  10. Η κατάντια και το ΤΈΛΟΣ του σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κατακαημένοι. Το μόνο που ξέρετε είναι να βρίζετε όταν σας στριμώχνουν Ποτέ δεν απαντάτε επί της ουσίας.Άλλωστε τι να πείτε όταν σας λένε να απαντήσετε για την ανεργία,τους φόρους, τις συντάξεις, τους μισθούς, τα νέα τα παιδιά που φεύγουν έξω, όλα που θα τα είχατε τακτοποιήσει εν μία νυκτί.Και τώρα μας πουλάτε και από πάνω. Τι διαφέρετε ρε από τους άλλους που ζητούσατε να μην τους ψηφίσουμε; Η τζάκρη π.χ.που έκανε μεταστέγαση σε σας, δεν είναι μια από τους άλλους; Σαν τι άλλαξε δηλ σήμερα την πολιτική τη στιγμή που τα υλικά για να αλλάξεις το κατεστημένο είναι τα ίδια; Αυταπατάστε φουκαριάρηδες.Κοιμηθείτε λοιπόν με τις αυταπάτες σας και όταν ξυπνάτε ρίξτε καμιά βρισιά σε όσους σας σκούντηξαν να αλλάξετε πλευρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News